Петък, 29 Март 2024, 15:55

ЧЕЗ Електро осигурява подарък за всеки, регистрирал се за електронна фактура по време на run green

12 Юли 2018, 10:51
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 1119


10 ваучера по 100 лева очакват участниците в бягането на 5 км, а всяко дете, пробягало разстоянието от 2 км, ще получи раничка

По инициатива на „ЧЕЗ Електро България“ АД, тази събота – 14 юли, традиционното 5-километрово бягане, организирано от 5kmrun.bg в Южния парк в София, ще бъде под мотото „Run Green“. Събитието ще даде старт на кампанията „Зареждаме Ви с енергия“. Кампанията е част от прилаганата от „ЧЕЗ Електро България“ АД дългосрочна стратегия за корпоративна и социална отговорност, чиито основни приоритети са опазването и грижата за околната среда и енергийната ефективност.
Целта на Run Green е да популяризира използването на електронната фактура, като удобен и сигурен, модерен начин за получаване на месечните сметки, който дава и възможност за личен принос към опазване на природната среда.

По време на събитието, от 08:30 ч. до 11:30 ч., всеки ще има възможност да заяви безплатните електронни услуги, които „ЧЕЗ Електро България“ АД предлага на своите клиенти – електронна фактура и смс-известяване и ще получи специален еко-подарък.

За участниците в Run Green Дружеството осигурява 10 ваучера по 100 лева, както и награда за всеки втори, пробягал разстоянието от 5 км. Всяко дете, пробягало разстоянието от 2 км, ще получи подарък раничка.
Броят на участниците в Run Green ще определи броя на дърветата, които „ЧЕЗ Електро България“ АД ще закупи и с помощта на доброволци – служители на ЧЕЗ и граждани, ще засади през есента на територията на паркове и населени места в Западна България.

Регистрацията за участие в бягането е безплатна и може да се направи на сайта на 5kmrun.bg - http://5kmrun.bg/reg_form.php или през специалния фейсбук профил на инициативата RUN GREEN.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete