Неделя, 12 Юли 2020, 00:32

ЧЕЗ откри лятното стажантско училище за 2019 г.

29 Юли 2019, 11:48
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 213


Над 40 стажанти ще трупат знания и умения през лятната си ваканция в компаниите на ЧЕЗ в България

Над 40 стажанти се включват в лятното стажантско училище на компаниите от Групата ЧЕЗ в България през 2019 г. Те ще трупат знания и умения по специалностите си, като ще имат възможност да се запознаят както с бизнеса на отделните компании, така и с новостите в сферата на енергетика, които ЧЕЗ Разпределение България внедрява. За тях ще се грижат 10 наставници, които ще ги напътстват в детайлите на професията енергетик и ще ги запознават с особеностите на сектор енергетика.

„В момента секторът преминава през динамични промени в резултат от цифровизацията и новите технологии. Работата в ЧЕЗ позволява на младите хора да бъдат част от тези промени и дори самите те да ги осъществяват“, каза Виктор Станчев, главен оперативен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“. Той поздрави стажантите за избора на професия и отбеляза, че компанията има нужда от млади хора, които са мотивирани и намират смисъл и удовлетворение в работата.

За 12-годишната история на Стажантската програма до момента над 800 души са преминали стаж в ЧЕЗ, а 270 са постъпили на работа в компаниите на ЧЕЗ в България.Традиционно най-голям е интересът към звената „Експлоатация и поддържане“ и „Мерене и управление на данни“ в „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

Анкета » коментари (2)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

отговори
Да, смятам да почивам както всяка друга година (105)
70% Complete
Ще почивам само ако успея да намеря пари в тази криза (54)
70% Complete
Почивката ми ще е на вилата на село (63)
70% Complete
Ще почивам, но сигурно ще заменя морето с планина (31)
70% Complete