Четвъртък, 28 Март 2024, 19:29

ЧЕЗ подкрепи инициативата "Кмет на годината"

19 Септември 2019, 14:13
(0) (1)
България - Новини
Прочетена: 513


Регионалният мениджър на ЧЕЗ за България връчи наградите в категория „Инвестиции и работни места“

Компаниите от Групата ЧЕЗ в България подкрепиха инициативата на портала на българските общини kmeta.bg - „Кмет на годината за мандат 2015-2019 г.“ Наградата в категория „Инвестиции и работни места“ бе връчена от регионалния мениджър на ЧЕЗ за България Карел Крал. Първото място сред малките общини си поделят кметовете на Костинброд - Трайко Младенов и на Челопеч - Алекси Кесяков. В категория Средна община отличието бе връчено на кмета на Елин Пелин Ивайло Симеонов. За най-добър кмет в осигуряването на инвестиции и работни места в голяма община бе награден кметът на Враца Калин Каменов.

"Благодаря на kmeta.bg за тази чест и удоволствието да връча наградата в такава важна категория, каквато са инвестициите. Знам колко трудно е да се реализира един хубав проект, но и да бъде оценен от хора, които мислят не само за днес, но и за утрешния ден", заяви още Карел Крал по време на официалната церемония по награждаването, която се проведе на 18 септември.

ЧЕЗ традиционно подкрепя инициативата „Кмет на годината“ заради споделяните общи цели - да се отличат и насърчат успешните примери в управлението на общините. Компанията развива дългогодишно и активно сътрудничество с българските общини и поддържа открита и диалогична комуникация. Всяка година преди началото на активния строителен сезон ръководството на групата се среща с кметовете на общини във всеки регион, за да обсъдят заедно плановете и приоритетите, така че да се осигурят по-добри условия за живот и бизнес в българските общини.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete