Четвъртък, 25 Април 2024, 10:43

ЧЕЗ увеличи двойно паралелките за дуално обучение по професията "електротехник"

25 Септември 2017, 09:59
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1380 4


Компанията подкрепя четири класа с бъдещи електротехници – два в София и два в Плевен.

ЧЕЗ увеличи двойно паралелките, които подкрепя с дуална форма на обучение по професията Електротехник в рамките на проекта ДОМИНО на Швейцарското правителство. През миналата година ЧЕЗ бе една от първите компании в България, подкрепили дуалното обучение по електротехника - с една професионална паралелка в София и с друга в Плевен. От началото на настоящата учебна година ЧЕЗ е партньор на още една паралелка в двата града и вече съдейства за обучението на бъдещите електротехници в четири паралелки.

ЧЕЗ е сред 170-те компании в България, които през тази учебна година подкрепят дуалното обучение заедно с партньорите си в проекта ДОМИНО - Нестле България, Фесто Производство, Лем България, Алфалифт и Райхле и Де-Масари България Пръдакшън. Дуалната форма на обучение позволява на учениците едновременно да учат и да работят в реална работна среда. Тя е привлекателна, защото дава възможност да се натрупа практически опит по време на обучението, а младежите взимат възнаграждение, докато се обучават. „Това ги задържа в образователната система по-дълго и предоставя по-добре обучени кадри за бизнеса“, коментира Евгения Накова, директор „Човешки ресурси“ в ЧЕЗ България.

ЧЕЗ е разработила и следва дългосрочна стратегия в областта на образованието и подкрепата на младите таланти. Целта на компанията е да осигури подходяща среда и да даде възможности за професионално и личностно развитие на младите хора, за да останат да се развиват в България.


Източник: ЧЕЗ България

Ключови думи: ЧЕЗ Разпределение

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Септември, 16:30

    Ами никой не иска вече да работи за тези мошеници.Читав електротехник е би отишъл там никога.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 25 Септември, 20:23

    Да, персонала им на много ниско ниво, ако влезете в някой от циганските блокове, всички електромери са спряни и не въртят а енергия се консумира. услугата струва само 20 лева. Има и неплатени сметки над 10 000 лева без да са изключени абонатите, пак там. Корупция, която е за сметка на всички добросъвестни платци. Защо ЧЕЗ като толкова иновативна компания допуска това. Това е някъкъв вид апартейд и рекет към изрядните платци. ЧЕЗ насажда двойни стандарти на обществото в България. Моля разпространявайте тази инвормация кой, където може, истината трябва да стигне и до омбудсмана. Ако ЧЕЗ е наистина такава коректна компаня, не би трябвало да краде от почтенните за сметка на паразитите.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 25 Септември, 21:19

    За това са виновни някой от ръководителите в чез

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 26 Септември, 09:18

    Това са двойни стандарти, белият човек го изключват за неплатени 2 лева а циганите са със сметки с петцифрени суми и не ги изключват. Искам да съм циганин и да бъда толериран да не си плащам сметките.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete