Четвъртък, 28 Март 2024, 22:35

Да подкрепим баскетболистите от БАЛКАН за "HDI Мач на звездите"

8 Март 2012, 12:26
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2240 0


Баскетболното шоу на България - "HDI Мач на звездите" тази година ще се проведе на 7 април в столичната зала "Арена Армеец". В него ще видим всичко: Забивки, тройки, пасове. Всичко от играта с оранжевата топка на едно място. Прескачане на хора, мотори, коли. Само позитивни емоции в най-зверското баскетболно шоу веднъж годишно!
На 1.03.2012 година в 0:00 стартира гласуването за избор на състезатели в "ХДИ Мача на звездите". На официалния сайт на Мача www.all-st​ar.bg/anke​ta.html са вписани всички активни състезатели от шампионата на Националната баскетболна лига - българи и чужденци, както и осмината старши треньори. Традиционно изборът е за 10 български и 10 чуждестранни играчи - по двама на всеки пост - плеймейкър, атакуващ гард, крило, тежко крило, център, и един треньор. Квотата на останалите четирима играчи ще бъде запълнена според желанието на вече определените треньори на двата отбора. От 6.03.2012 година, стартира продажбата на билети за "ХДИ Мача на звездите". За пръв път в историята на събитието тя ще бъде изцяло онлайн. В продажба са пуснати точно 12 501 билета. Десетки награди очакват закупилите билети в двубоя.
Гласувайте за баскетболистите на БАЛКАН -->> http://www.all-star.bg/anketa.html
Става бързо, не повече от 3-4 минути. Нека изпратим поне няколко от любимите ни играчи от БАЛКАН на "HDI Мач на звездите". Те го заслужават...!


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete