Четвъртък, 25 Април 2024, 05:27

Делегация от провинция Джянси, Китай посети община Костинброд

16 Март 2019, 07:36
(1) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1166 0


Бизнес делегация от китайската провинция Джянси е на посещение в България, в резултат на успешното посещение на областния управител на Софийска област в провинцията през миналата година.
В делегацията са включени 11 висши мениджъри на водещи бизнес компании -Jiangxi Copper Group Co., Ltd., CJIC Water-Power Engineering Branch Company, Jiangxi Huangshanghuang Group Co., Ltd., Jiangxi Silk Road Investment Co., Ltd, Jiangxi Silk Road Investment Co., Ltd, RianteaRiantea Co., Ltd, както и вицепрезидента на Университета на Дзянси за финанси и икономика и председателят на „Дзянси Фънлин Професионален колеж за външна икономика и търговия“.

В община Костинброд бяха посрещнати от г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, г-н Александър Ненов, инж.Габриела Георгиева и инж.Теодора Гогова- зам.-кметове на община Костинброд.

Визитата на китайската делегация започна с презентация на община Костинброд /стратегическо местоположение, културни паметници и туризъм/ в малкия салон на НЧ”Иван Вазов”. След това всички гости посетиха фирма “Джиев”, където бяха посрещнати от г-жа Павлина Джиева.
“Джиев” АД е собственик на Птицекомбината в Костинброд, който е разположен върху 650 000 кв.м. земя, и разполага с 130 000 кв.м. производствени площи. Делегацията имаше възможността да разгледа предприятието, като бяха започнати с напълно изградения затворен цикъл на производство, който включва: отглеждане на подрастващи родители за бройлери, родители за бройлери, люпилня, центрове за отглеждане на бройлери и стокови носачки за яйца за консумация, производство на фуражни смески, птицекланица (с капацитет 8000 пилета/час), колбасарски цех, свинеферма и собствена магазинна мрежа.

Бизнес делегацията получи подарък от община Костинброд - традиционни кукли-сувенир с българска носия и рекламни материали на общината.

Бизнес делегацията от Джянси остана очарована от посрещането, от топлото отношение и от прекрасните условия за живот, и бизнес в община Костинброд. Китайските бизнесмени изразиха желание отново да посетят община Костинброд.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Община Костинброд

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete