Вторник, 21 Май 2019, 21:43

Ден на отворените врати в КЕЕ-Ботевград

25 Април, 15:13
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 564 1


Днес, 25.04.2019г., абитуриенти от 12 клас на ПГТМ „Христо Ботев“ посетиха Колеж по енергетика и електроника, катедра „Електроника компютърни системи и технологии“ в рамките на Ден на отворените врати. Заинтересованите ученици разгледаха лабораториите, в които се изследват различни физични и електронни системи. Гостите се заинтересоваха от компютърните зали, в които сложните компютърни знания и умения се придобиват и упражняват.

Водещата на срещата, и.д. ръководител катедра ас.Надежда Спасова, подчерта: „Ние предлагаме обучение по атрактивна и търсена от младите хора специалност „Приложна електронна и компютърна техника”. Тя дава възможности за професионална реализация в широк спектър от дейности. Смело мога да кажа, че сред нашите възпитаници няма безработни и че те са търсени и предпочитани сред работодателите. Дипломата за висше образование се издава от най-големия технически университет в България – Технически университет – София. Разбираме колко е важно за нашите студенти да могат да се самоиздържат по време на обучението си. Затова, учебните занимания при нас се провежда в съботните и неделни дни, което е една чудесна възможност за обучение и работа едновременно“.

За втора поредна година абсолвентите на катедрата ще могат да се запишат в магистърска програма по специалността „Автоматика, информационна и управляваща техника“ в ТУ- София филиал Сливен, като обучението е локализирано в Ботевград.

Своята оценка за добра подготовка и академично отношение на преподавателите към студентите споделиха Иво Михайлов и Георги Начев, които се обучават понастоящем в Колежа.
Георги Начев, който е секретар на студентския клуб в катедрата подчерта, че инженерната подготовка освен добра квалификация и хубава професия възпитава в дисциплина и ефективност на работа.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (2) (1)
    1. добавен от: Анонимен 25 Април, 22:16

    След много кратка справка в сайта на МОН ще разберете че това училище не съществува на тяхната страница. И образованието е полу-висше, или степен професионален бакалавър, не лъжете хората че излизат инженери.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (0)

За кого ще гласувате на изборите за европарламент на 26 май?

Анкета » коментари (0)

За кого ще гласувате на изборите за европарламент на 26 май?

отговори
ГЕРБ и СДС (47)
70% Complete
БСП за България (62)
70% Complete
ДПС (5)
70% Complete
ВМРО-БНД (15)
70% Complete
Атака (4)
70% Complete
Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ) (8)
70% Complete
Воля – Българските Родолюбци (9)
70% Complete
Демократична България (4)
70% Complete
Коалиция за България (3)
70% Complete
Глас Народен (1)
70% Complete
ПП Възраждане (5)
70% Complete
За друга формация (5)
70% Complete
За независим кандидат (9)
70% Complete
Нямам намерение да гласувам (40)
70% Complete