Сряда, 24 Април 2024, 01:19

Ден на самодееца в НЧ "Св. св. Кирил и Методий"

2 Март 2017, 08:37
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1179 0


На 1 март традиционно, освен закичването с мартеници, се отбелязва и Денят на самодееца. По традиция в община Костинброд всяка година различно читалище домакинства на празника. Салонът на НЧ "Св. св. Кирил и Методий" се оказа тесен за всички самодейци и гости, които бяха дошли да представят своето творчество. 

Програмата беше открита от самодейците от читалището-домакин, като на сцената се изявиха всички общински читалища. Много народни танци, песни, рецитали, скечове, дори и ирландски танц зарадваха всички гости. Всяко читалище по уникален начин представи свята дейност, което направи вечерта изключително разнообразна. На ръководителите на всички читалища бяха връчени грамоти, поздравителни адреси и подаръци.

Сред официалните гости бяха кметът Трайко Младенов, заместник-кметът Любен Кънчев, председателят на Общинския съвет д-р Атанас Тенев, заместник-председателят Анна Радовска, общинския съветник Николай Борисов, кметове на кметства. Участниците се радваха на подкрепа от гражданите, родители на участващите деца и всички любители на фолклора и самобитната българска култура.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete