Сряда, 24 Април 2024, 08:51

Ден на самоуправлението

21 Март 2012, 11:24
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2923 0


 За учениците и учителите от етрополската гимназия днешният ден бе необикновен. На пръв поглед всичко си вървеше по установения ред – учебни часове, междучасия, гонене на текущи задачи. Оказа се обаче, че управлението на училището днес е в ръцете на учащите се.Мястото на директора Светла Вълова бе заето от Габриела Христова.Помощник директори бяха Силвия Пешева и Теодора Мишева.
 За втора поредна година в инициативата се включва и община Етрополе.Учениците бяха посрещнати в залата на общинска администрация.След което имаха възможност да разгледат всички кабинети и да се запознаят с тяхната дейност.Първото място,което посетиха бе Общинския център за информация и обслужване на гражданите.Заместник кмет на мястото на Росица Христова застана Полина Мицева.Венета Гергова бе сменена от Никол Иванова.На двете млади дами бяха възложени текущи задачи и се запознаха подробно с дейността на съответните ресори за които трябва да отговарят.Еколог на общината за един ден стана Марина Върбанова.
 Всички са единодушни, че самоуправлението е нещо много положително като емоции и натрупване на полезна информация за образователния процес. Влизането в една различна от ежедневието роля помага и на двете страни да разчупят рутината и да постигнат по-добро взаимодействие.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete