Петък, 29 Март 2024, 01:27

Денислав Луканов - защитник на ОФК Правец: Най-хубавото тепърва предстои

5 Април 2020, 19:03
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2603 4


Поредният футболист, от областните футболни група, който отговори на въпросите ни свързани със ситуацията в ммента е Денислав Луканов. Централния защитник на ОФК Правец бе доста изчерпателен в отговорите си и изяви увереност, че най-доброто предстои.

Как ти се отразява положението в момента?
- Здравейте, всички читатели на сайта Балканец. Положението при мен е тежко, след като съм свикнал да тренирам и да играя футбол почти ежедневно за да поддържам спортната си форма. Тъкмо бяхме провели пълноценен подготвителен лагер с моите съотборници от ОФК Правец, като всички се чувствахме много добре и готови за здрави битки по футболните терени. Това нещо го доказахме още в контролните двубои с Ракитин (Трудовец) и също така не по-малко класният Козаро (Ботевград).

От кога не си тренирал организирано ?
- Организирано не съм тренирал от 12 март, точно един ден преди датата на обявяването на извънредното положение в България.

Поддържаш ли някак си форма в домашни условия ?
- Стремя се до колкото мога да поддържам формата си като правя упражнения вкъщи и правя кросове в парка. Липсва ми играта с топка и най-вече тренировките с отбора, те не могат да се сравнят по нищо с тези, които гледам в интернет канали и изпълнявам. Като цяло не съм фен на „сухото“ тичане.

Как ще се отрази на отборите прекъсването ?
- Според мен след краят на извънредното положение формата на всички отбори ще е спаднала, което е напълно нормално, като вземем предвид това, че никой от играчите не може да тренира пълноценно. COVID- 19. Силно се надявам в най-бързо време всички негативни новини свързани с него да отминат и да се завърнем по футболните терени за да се забавляваме.

Кое мислиш, че е най- удачното решение за съдбата на първенството предвид ситуацията ?
- Много зависи от това, кога ще получим зелена светлина за изиграването на мачовете. По моя лична преценка това няма да е в следващите 2-3 месеца, което автоматично изключва изиграването на мачовете от пролетният полусезон през лятото. Може би най-удачно ще бъде да няма изпадащи от групите и отборите на първо място от група „Изток“ и група „Запад“ да изиграят финал по между си.

Да завършим с нещо положително. Какво би пожелал на любителите на футбола в областните групи ?
- Пожелавам на всички хора да бъдат здрави и силни. Апела ми към тях е да стоят вкъщи и да спазват мерките за безопасност докато всичко отмине, да пазят себе си и семействата си, защото това е най-важното в случая. Надявам се в най-скоро време да приключи всичко покрай вирусната епидемия, за да можем да се движим свободно и да играем футбол. Пожелавам на всички читатели на Балканец да се усмихват по-често, защото най-хубавото тепърва предстои.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК "Правец"

Подобни новини

Коментари (4)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Април, 19:21

    Денка ти си най-добрия защитник и в двете групи.

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: IKL 5 Април, 20:00

    Денката е най-добрия изобщо, не само защитник.

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Анонимен 5 Април, 21:48

    Споменава класния обор Козаро... Никой обаче не може да съперничи на Овчаро. А па още по малко на Говедаро и Свинаро!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Гърч 7 Април, 23:12

    Джайо е овчаро

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete