Четвъртък, 25 Април 2024, 22:08

Депутатът от ПГКБ Драгомир Стойнев пред „Балканец”: „Наградата е стимул да продължавам да работя в името на всички българи”

30 Юли 2012, 10:51
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4293 2


По повод  наградата на фондация „Институт Николай Добрев" за млад политик на 2012 година, депутатът Драгомир Стойнев я коментира като голямо признание. Тя му бе присъдена за активна работа и отстояване на правата на всички български граждани в качеството си на председател на Комисията по труда и социалната политика в Народното събрание. Драгомир Стойнев благодари от трибуната на събора на левицата в събота и заяви, че всички българи живеем в трудни времена. „Времена, в които бедността и мизерията все повече се увеличават. Затова и нашата кауза е да върнем достойнството на българите", категорично заяви той.
Пред репортер на „Балканец” народният представител, членуващ в Ботевград заяви: „За мен е чест да получа награда, която носи името на един истински социалист и утвърден политик като Николай Добрев. Тази награда означава много за мен. Много хора приемат награди, когато са свършили конкретни неща. Аз смятам, че съм ги свършил. Но аз по-скоро гледам в бъдещето и смятам, че тази награда е един стимул да продължавам да работя по същия начин, да постигам бъдещи успехи, но не само за мен, но и за нашата партия”. На въпрос какво ще пожелае на младите активисти в БСП, Стойнев каза: „На младите хора в политиката искам да пожелая да бъдат упорити. Техният труд много често остава незабележим, но аз  искам да им кажа да продължават да работят със същия ентусиазъм, защото когато печели партията, печели цяла България”.
 

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 30 Юли, 13:09

    Стойнев е симпатяга :lol:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 30 Юли, 21:05

    А тия госпожици не са ли могли да си свалят очилата преди да се снимат с него ? Не са по - хубави с тях, а и уважението към него го изисква.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete