Четвъртък, 28 Март 2024, 19:24

Дербито между Козаро и Мургаш Врачеш ще се играе в сряда

12 Март 2019, 10:36
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2097 5


Суперсблъсъкът на АФЛ Ботевград 2018/19 между топ отборите на Козаро и Мургаш Врачеш ще се изиграе в сряда (13 март) от 20:00 ч.. Двете страни излизат в дългоочаквания спор помежду си, който трябваше да се играе още през първия полусезон. Още по-вълнуващото обаче е, че в същата седмица, Козаро ще се срещне с двукратния шампион на АФЛ Ботевград още веднъж. Предстоят ни изключително интересни мигове, които имат цялата тежест да решат интригата, свързана със сагата около първото място. Освен това отборите, замесени в ожесточената битка за топ 3, също ще следят с интерес, тъй като двубоят може да окаже своето влияние и на този фронт. В центъра на вниманието със сигурност ще бъдат и двете водещи фигури по отбелязването на голове. За Козаро - Радослав Зарев, а за Мургаш - Цветелин Цаковски. Головата машина на Козаро оглавява класацията към момента с 54 попадения на своята сметка. Техничарят от Мургаш Цаковски пък е втори с 31 гола на името си. 

Към момента отборът на Мургаш Врачеш се представя безапелационно и поддържа пълния си актива от 39 точки след 13 победи в 13 мача. Респективно "сините" заемат и 1-во място в класирането. Козаро излиза във важната битка под формата на 3-ти в подреждането, а тимът има 31 точки на сметката си (10 победи, 1 равенство и 2 загуби).

В събота (14 март) футболните любители ще имат възможността да наблюдават още един качествен футболен спектакъл. Ботевград за пореден път е домакин на срещите от Лига България. Този път "Никсметал Арена" приема двубоя между ВИК-Плевен и Sutherland (София) от 14:00 ч. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (5)

  • Отговори (0) (11)
    1. добавен от: Анонимен 12 Март, 13:55

    Нищо против спорта, но спонсора защо не вземе да си довърши това, което започна в градинката в Ботевград. Там стана обществена тоалетна и хората се възмущават. Вече не знаем към кого да се обърнем по този въпрос, Подигравка с живущите наблизо и децата, които през лятото са по цял ден там.

  • Отговори (10) (0)
    2. добавен от: Анонимен 12 Март, 14:49

    Спонсора ще закупи детски съоръжения и със собствени средства ще облагороди градинката .Довършването на строежа зависи от одобрението на проекта,който се бави по независещи от собственика причини.Няколко пъти се обезопасява обекта със сигнална лента,което значи ,че не е довършен,но "КУЛТУРНИТЕ" хорица продължават да облекчават физическите си потребности там.Особено тези,дето се запиват в близката незаконна кръчма !
    А ти No1 дали направи нещо за тази градинка ?Излизал/а/ ли си да чистиш с останалите живущи в блока или е по -лесно да гледаш от прозореца и да пишеш подобни коментари,които говорят ,че си малко осведомен за истината!

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Анонимен 12 Март, 19:11

    семчо, пардон селчо президент

  • Отговори (2) (1)
    4. добавен от: Анонимен 12 Март, 22:56

    Семчето продава дрога и цигари без бандерол
    Ще сезираме полицията

  • Отговори (2) (1)
    5. добавен от: Анонимен 13 Март, 07:59

    Мургаш шампион

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete