Вторник, 16 Април 2024, 21:09

Деца, общинари и зам. министър ловиха риба на язовир "Маслово"

7 Септември 2020, 07:42
(1) (1)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1746 5


На 05.09.2020г. община Костинброд, заедно с Общински съвет-Костинброд и Ловно-рибарско дружество “София-Запад” организираха състезание по любителски риболов на язовир „Маслово”, гр.Костинброд.
Правилата на днешното състезание бяха по същия регламент, както миналогодишните – със съдии, номерирани риболовни места, жребий, статуетки за класиралите се и подаръци от нашия спонсор – ловно- рибарски магазин - Николай Николов.
Риболовното състезание дава началото на празниците на град Костинброд, посветени на „46 години град Костинброд“ и по този повод всеки участник получи по минерална вода от спонсорите ни Кока Кола Хеленик БКБ.
Участниците бяха основно деца както и общински служители. Сред присъстващите беше и заместник министъра на туризма Любо Кънчев, заради туристическата атрактивност на язовир "Маслово" и Костинброд.


Източник: kostinbrod.bg

Коментари (5)

  • Отговори (2) (2)
    1. добавен от: Анонимен 7 Септември, 07:58

    всеки участник получи по минерална вода от спонсорите ни Кока Кола Хеленик БКБ. е не бе като окрадоха водата на костинброд

  • Отговори (4) (0)
    2. добавен от: Иво 7 Септември, 08:01

    Този министър знае ли, че заради Кока Кола ,Общината може да остане без вода? същото Кока Кола взима много голямо количество от станция Опицвет! Кметицата на Опицвет Гергана не дава яснота, колко вода взима Кока Кола :)))Кметицата май я интересува рушветите колко взима от Кариерата в Опицвет и Брат и Карино , кьдето Продава наркотици в Селата и Града Костинброд :))))

  • Отговори (2) (1)
    3. добавен от: Мустафа 666 7 Септември, 19:31

    Стига с тези фейк новини, че към завода за безалкохолни напитки се отклонява вода. “Ивчо” питай ВиК за тази тема - не се изцепвай като плюнка на топъл паваж. А относно другите теми - “Ивчо” добре си те познаваме - мушморок - не лъжи, че идва Коледа, а с нев и коледари, суровакари, Дядо Праз, Турбалан, Баба Яга, а тебе те е страх от тъмното Вааааасе ..... ;-)

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Киро 7 Септември, 22:26

    2000 кубика за 24 часа харчат кока кола , а после вода няма.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 8 Септември, 08:24

    Оппаааи и кметЯ май се включи с коментари смешници и мизерници

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete