Петък, 29 Март 2024, 00:31

Деца в неравностойно положение получиха подаръци от дамски клуб „Инер Уил”

4 Юни 2012, 18:33
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2661 2


Детско парти по случай Международния ден на детето организираха днес дамите от клуб „Инер Уил”. За трета поредна година те са инициатори на благотворителната проява. Четиридесет деца от Център за социална рехабилитация и интеграция към ОУ”В.Левски” получиха подаръци на фирма „Бочко”, осугурени от Цеца Накова- управител на Аптека 2. Г-жа Камелия Ценева пък зарадва малчуганите с апетитни лакомства и напитки. Рехабилитаторът Паулина Велчева посрещаше с неизменната си усмивка всеки един скъп гост на възраст от няколко месеца до 18 години. Логопедът Петя Йончева от центъра поднесе цветя на дамите от клуба в знак на благодарност за благотворителното парти.
„Много деца празнуват 1-ви юни и Коледа. Затова както Дядо Коледа, който не може в един и същи час да посети всяко дете, така и ние днес успяхме да повикаме при нас клоуните Мики и Чарли на днешното ви тържество. Бъдете здрави и щастливи, скъпи деца!” С тези думи президентът на дамски клуб „Инер Уил” д-р Марияна Горгачева приветства всички малчугани с добре дошли. Весел детски смях огласи ресторант „Камелиите” в продължение на три часа. Двамата фокусници показваха чудни номера и смешни трикове пред любопитните погледи на малчуганите. Заедно с тях се забавляваха и техните родители.
В момента детският център е преустановил временно дейността си, тъй като се очакват средства от европейски програми по линията на Европейския социален фонд.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete