Четвъртък, 25 Април 2024, 15:36

Децата и юношите на ФК Балкан губят като гости в Елин Пелин

16 Май 2017, 06:57
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2326 2


В неделя детско-юношеската школа на Балкан се изправиха срещу връстниците си от Елин Пелин. На стадиона в Елин Пелин се получиха страхотни срещи, като всички отбори показаха много футболни качества.

В първата среща юношите младша възраст загубиха с резултат 4:1. Мачът започна по-добре за домакините и те първи успяха да поведат в резултата. Последва красив гол на Тодор Игнатов и той възстанови равенството. Малко преди края на първата част, домакините получиха шанс да изпълнят единадесет метров удар, за доста спорно нарушение. Полувремето завърши при резултат 2:1. През втората част отбора на Елин Пелин имаше повече шанс пред гола и успя да вкара нови два гола. Футболистите на Балкан създадоха много положения, но нямаха късмет пред гола.

Веднага след този мач на терена започна и срещата на децата. По-малките футболисти на Балкан се представиха на ниво за гостуване. През първата част домакините вкараха два безответни гола, като резултата не говори за самата игра и създадените положения. През втората част Елин Пелин отново имаше повече късмет и направи резултата доста категоричен с нови два гола. В средата на втората част все пак гола вкараха и зелени, негов автор беше Йордан Дамянов. Краен резултат 4:1.

Тази неделя децата на Балкан са домакини на Миньор Перник.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: Анонимен 16 Май, 09:48

    Стига с тоя късмет! Късметът винаги е бил с тези които искат повече победата.В децата трябва да се развиват освен спортно-технически качества и морално-волеви.Когато победата се желае от всички и те дадат максимума от възможностите си, победата няма как да не дойде.Успех на децата и техните треньори!

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Цанев 17 Май, 13:00

    В село Равно поле на 27 февр. от МВР Елин Пелин (браво) са хванати двама крадци обрали 2 къщи: Цветелин – 35 г и Георги Клещаков - 21 г.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (185)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete