Четвъртък, 28 Март 2024, 19:34

Детско забавление в парка на Трудовец

4 Юни 2017, 22:46
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1657 2


Никой не се радва повече на празниците от децата. За тях днес в парка на Трудовец се състоя парти “Да направим нещо заедно’. Организаторите създадоха условия децата да се забавляват работейки, като влагат сръчност и въображение. За целта бяха създадени кътове, наречени работилници: “Рисуване”, “Бодиарт”, “Декопаж”, “Оригами“. Деца с нарисувани лица, красиви картини и предмети, създадени с техниката “декопаж”, любопитни оригами, весели рисунки - всичко това бързо изпълни пространството. Родителите се наслаждаваха, подкрепяха децата си и бяха доволни от това, което се случваше - обстановка сред природа, щастливи деца, които с труда си показваха, че са и талантливи.
С нетърпение децата очакваха късмета, който им носеше талончето-усмивка за участие в томболата. Наградите за нея бяха предоставени от малката София от Германия чрез приятелите и от завод Грамер, от Деси и Тихомир Райчинови и Сдружение „Трудолюбци”.

За двата часа забавление, изключително допринесоха доброволците от седми клас - Габриела, Симона, Ирина, Тереза и Антоанета, които получиха от организаторите Сертификат за активно участие в доброволческата инициатива.

Организаторите - Сдружение “Трудолюбци”, читалище “Ракитин” и  завод „Грамер” благодарят на всички, които допринесоха за осъществяването на тази прекрасна инициатива.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete