Вторник, 25 Юни 2019, 08:45

ДГ "Еделвайс" - гр. Етрополе осъществи своя коледен проект

9 Януари, 15:47
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 421 0


Детска градина „Еделвайс” осъществи своя коледен проект под мотото „Коледни вълнения”, който стартира на 10.12.2018г. с тържественото запалване на светлините на елхата в двора на детската градина с участието на група „ Лакомото мече” под ръководството на г-жите: Дафинка Томова и Наталия Лакова.

Водени от духа на празника, с много труд и желание, децата, техните родители и учители се включиха в изработването на коледни картички, украшения и сладкиши, които бяха изложени на коледния базар, провел се на 17.12.2018г. Родители и близки присъстваха на съвместната дейност, организирана от ДГ„Еделвайс”.
Коледните мероприятия продължиха с концерт озаглавен „Коледна приказка”. Той се проведе в Народно читалище „Тодор Пеев”. В него взеха участие група „Звездичка” с г-жи Виолета Петкова и Незабравка Генчова, група „Лакомото мече” – г-жи Наталия Лакова, Дафинка Томова и група „Червената шапчица”- Пенка Александрова и Поля Павлова към детска градина „Еделвайс”.

В навечерието на Коледа децата от всички групи изнесоха тържество наречено „Коледна феерия”, с което поздравиха своите гости от община Етрополе и се докоснаха до коледната магия. Децата от група „Лакомото мече” , поздравиха и развълнуваха своите родители чрез възстановка на обичаите и традициите за Коледа. И тази година Елаците – МЕД АД, подариха любимите играчки за децата от ДГ „Еделвайс” на стойност 1000 лв. Благодарност към тях поднася директорът на ДГ „Еделвайс” г-жа Татяна Маринова и колективът. С благодарност се обръщаме към родителите на децата и всички, които взеха участие в коледния проект, съдействайки за осъществяването му.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Подготвихте ли се за лятото?

Анкета » коментари (4)

Подготвихте ли се за лятото?

отговори
Да (111)
70% Complete
Не (79)
70% Complete
Няма да почивам, поради липса на средства (123)
70% Complete