Понеделник, 23 Септември 2019, 22:54

ДГ "Славейче" изпрати тържествено 26 бъдещи първокласници

22 Май, 18:44
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1023 3


26 бъдещи първокласници от подготвителната група на ДГ "Славейче"- гр. Ботевград, пременени в специални тоги и абсолвентски шапки, се сбогуваха днес с любимата детска градина, за да кажат здравей на училището и на 1-ви клас.

Тържесвеното изпращане на бъдещите първокласници от група "Ранобудни славейчета" с преподавателки г-жа Макавеева, г-жа Василева и музикалният педагог- г-жа Митева, започна в 17ч. в присъствието на развълнуваните погледи на родители, баби и дядовци, близки и приятели.

Чрез пъстрата празнична програма децата показаха научените нови знания през изминалата година. Те демонстрираха, че са добре подготвени да пристъпят училищния праг и да се потопят в света на знанието и учението.

Прочувствено благодарствено слово към учителките от името на цялата група, изчете Митон Танковски: "Мили учителки, приемете нашите най-сърдечни благодарности към Вас. За грижите през годините, за топлината, която ни давате в нашия втори дом- детската градина. За нас, Вие сте не просто учителки, а наши втори родители, наши втори майки и бащи, наше вдъхновение. Но Вие, учителки любими, ни подготвяхте всеки ден, час, минута за настъпването на този важен за нас ден. Научихте ни да сме толерантни помежду си и да помагаме на другарче в беда и най-вече да сме добри хора.
Благодарим Ви за положения труд. Благодарим Ви грижите, за топлината и любовта!".

Директорът на детското заведение Красимира Икова награди малчуганите с удостоверения за завършване на задължително предучилищно образование, което ще им бъде необходимо при записване в учебно заведение.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

 • Отговори (1) (0)
  1. добавен от: Анонимен 22 Май, 22:30

  На добър час дечица.Пожелавам ви много здраве,щастие и много успех.

 • Отговори (1) (1)
  2. добавен от: bg 23 Май, 07:59

  Впечатляващо, браво!

 • Отговори (1) (2)
  3. добавен от: Анонимен 23 Май, 09:26

  Уникални госпожи с уникален подход към децата.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (13)

Подготвихте ли се за лятото?

Анкета » коментари (13)

Подготвихте ли се за лятото?

отговори
Да (281)
70% Complete
Не (157)
70% Complete
Няма да почивам, поради липса на средства (371)
70% Complete