Събота, 20 Април 2024, 07:37

ДГ "Звънче" отбеляза своя 44-ти рожден ден

15 Май 2018, 16:52
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1504 1


Детска градина „Звънче“ отбеляза своя 44-ти Рожден Ден на 15 май. Организираните мероприятия по повод празника карат децата да изживеят този момент по най-подобаващия начин с торта и приповдигнато настроение.
Гости на Рождения ден бяха: Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров, заместник-кметовете на Общината г-жа Росица Христова и г-н Стефан Борисов и г-жа Росица Иванова – Началник отдел „Социална политика, спорт и туризъм“.
Г-жа Цветелина Маринова – Директор на Детска градина „Звънче“ откри празника и поздрави прекрасните дечица. Тя им пожела много здраве, късмет и да бъдат все така усмихнати и весели. От името на ръководството на Община Етрополе г-жа Христова пожела на колектива на детската градина и на всички дечица – здраве, късмет и да бъдат винаги усмихнати и благословени.
Рожденият ден няма как да премине без подаръци. Ръководството на Общината подари CD плеъри за всяка една от групите в детското заведение.
От своя страна малчуганите от детската градина поздравиха присъстващите с весели песни, носещи добро настроение. За да отпразнуват своя празник подобаващо с танци, веселие и безгрижно лудуване, за забавата се погрижи приятелят на всички малчугани Бате Енчо.
Община Етрополе

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete