Четвъртък, 25 Април 2024, 11:29

Димитър Делчев откри предизборната кампания на реформаторите в Русе

12 Септември 2014, 17:51
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 2410 4


Пред русенската опера Реформаторският блок официално откри вчера /11-ти септември/ своята предизборна кампания със специалното участие на Димитър Делчев, зам.председател на Движение „България на гражданите”, член на централното ръководство на Реформаторския блок и водач на листата за София област. Въпреки ангажиментите покрай своята кампания за 23 МИР, Делчев подкрепи кандидат-депутатите от дунавския град. „Изключително важно е да открием кампанията позитивно, така както вие го правите. И да се хвърлим с всички сили в боя, защото това е нашата битка, битка за България. Реформаторският блок е „реформаторски” преди всичко, след това „блок”. Много е важно да помним това, защото „реформаторски” не е празна дума в нашето коалиционно наименование. Реформаторският блок съществува, за да направи всички тези реформи, от които България отчаяно има нужда.” – започна той. След което водачът за София област добави: „Да си призная, за първи път съм в Русе. Но знам, че тук е открита първата частна банка в България и първото застрахователно дружество. Русе е първенец в много неща. Знам че Русе се свързва с духа на предприемачеството и свободата. А това са двете думи, които описват идеално Реформаторския блок. Много се радвам, че тук се спомена думата „отбор”, защото Реформаторският блок е наистина отбор.” А за Даниела Везиева той допълни: „Познавам я отдавна. Харесвам я и знам, че тя е достоен човек. Изключителен експерт във финансите. Надявам се да подкрепите тази листа и да гласувате за Реформаторски блок с №7!”

Даниела Везиева, първата дама в избирателната листа, призова русенци да подкрепят Реформаторския блок, защото: „В различието се ражда баланса и хармонията. Това мислим да направим и ние – да покажем колко можем. Предстои ни много тежка битка – битка за вашето доверие. Заставам пред вас с малкото, което мога да обещая. А то е – трудът си, знанията, своите умения, опит и принципите си. Заставам пред вас с надеждата, че всички ние заедно ще успеем да се преборим и да си преподредим нашата къщичка – България, като един уютен и сигурен дом за нас.”

Румен Христов, водач на листата, призова русенските гласоподаватели да подкрепят „Отбора на България” на 5-ти октомври с бюлетина №7. След края на официалната част организаторите на събитието раздаваха балони и свободни покани, подарък от Реформаторски блок – град Русе, за операта „Севилският бръснар”, която започна непосредствено след представянето на кандидат-депутатите от Малката Виена.

Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Петко Радулов 13 Септември, 11:11

    Браво! Личи си, че момчето е здраво стъпило на земята. Нека на такива млади хора им се дава шансът да влизат в политиката и да се опитат да променят статуквото. Той има потенциала, за да го направи. Аз съм от Русе и присъствах случайно на срещата. Много хубави думи каза. Както, разбира се, и Дани Везиева, която е истински експерт. Трябваше тя да поведе листата, но нищо... Добре, че са преференциите. №7 е правилният номер според мен!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Реформатор 13 Септември, 11:33

    Страхотен млад мъж! Дано има повече такива като него. РБ доказа, че реформите почват от младите хора в политиката и затова ще гласувам за него 7/1. Успех на Митко Делчев.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 15 Септември, 22:09

    На мен лично ми харесва 13/6.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 17 Септември, 16:30

    boli me fara :D

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete