Четвъртък, 28 Март 2024, 11:00

Днес се състоя новогодишна среща, организирана от Софийската Света Митрополия

23 Януари 2020, 22:43
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 926 0


Днес представители на централната и местна власт от Софийска, Пернишка и други области присъстваха на новогодишна среща, организирана от Софийската Света Митрополия.

Присъстващите бяха поздравени от Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит, който пожела на всички да се трудят за хората в населените си места - всеотдайно, честно и отговорно.
Българският патриарх пожела тази година държавата, църквата и общините да работят съвместно за утвърждаване на духовното образование в училищата, за надграждане на материалната инфраструктура и за съвместни европейски проекти. Желанието на духовната власт е тези срещи да се превърнат в ежегодна традиция.

Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов беше официално поканен от Белоградчишки епископ Поликарп в Светата Метрополия.

Г-н Младенов покани Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит и Негово Преосвещенство Белоградчишкия епископ Поликарп да бъдат специални гости и да отслужат водосвет за здраве на откриването на Възтановителния център за деца с онкохематологични заболявания в с. Опицвет, както и да видят строежа на централния градски храм в град Костинброд - “Св.Св. Константин и Елена”.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (34)
70% Complete