Сряда, 8 Април 2020, 12:48

Днес се състоя новогодишна среща, организирана от Софийската Света Митрополия

23 Януари, 22:43
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 596 0


Днес представители на централната и местна власт от Софийска, Пернишка и други области присъстваха на новогодишна среща, организирана от Софийската Света Митрополия.

Присъстващите бяха поздравени от Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит, който пожела на всички да се трудят за хората в населените си места - всеотдайно, честно и отговорно.
Българският патриарх пожела тази година държавата, църквата и общините да работят съвместно за утвърждаване на духовното образование в училищата, за надграждане на материалната инфраструктура и за съвместни европейски проекти. Желанието на духовната власт е тези срещи да се превърнат в ежегодна традиция.

Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов беше официално поканен от Белоградчишки епископ Поликарп в Светата Метрополия.

Г-н Младенов покани Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит и Негово Преосвещенство Белоградчишкия епископ Поликарп да бъдат специални гости и да отслужат водосвет за здраве на откриването на Възтановителния център за деца с онкохематологични заболявания в с. Опицвет, както и да видят строежа на централния градски храм в град Костинброд - “Св.Св. Константин и Елена”.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (788)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (72)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (59)
70% Complete
Мир по Земята (122)
70% Complete