Събота, 20 Април 2024, 16:57

Днес в Ботевград започва престижната Европейска младежка баскетболна лига

23 Януари 2020, 10:49
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1629 0


Днес в Ботевград започва престижната Европейска младежка баскетболна лига (European Youth Basketball League - Central Europe, EYBL CE), на която БК Балкан е домакин за трета поредна година. Надпреварата е за момчета до 15 годинии и ще се проведе от 23-26 януари в "Арена Ботевград". Балкан е домакин на втория етап от група С, в която участват девет европейски отбора от шест страни. Това са Байерн Мюнхен (Германия), Варезе (Италия), Фиденца (Италия), Дан Дачиян (Румъния), Левице (Словакия), Флаш (Сърбия), Шопрон (Унгария), ДИВ Баскет (Сърбия) и Балкан (България). Първите два отбора от групата се класират за плейофите в Унгария. До момента Балкан е с две победи и две поражения. Лидери с по 4 победи са Байерн Мюнхен и Варезе.

Момчетата на Балкан, водени от треньора Николай Пеев, откриват надпреварата с мач срещу сръбския ДИВ Баскет от Белград. Срещата е от 18:00 часа в "Арена Ботевград". Във втория мач от 20:00 часа един срещу друг ще се изправят непобеденият до момента тим на Байерн Мюнхен и румънският Дан Дачиян.

Пълна програма за турнира може да видите ТУК 

Всички мачове ще имат статистика на живо в сайта на турнира ТУК и ще се излъчват на живо в YouTube канала Sportopus 1 ТУК

Входът за мачовете в свободен.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete