Сряда, 24 Април 2024, 23:37

Днес в Етрополе се изигра финалния мач за Аматьорската купа на България в Софийска област.

18 Октомври 2017, 22:11
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1173 0


Днес /18 октомври/ домакините от ,,Чавдар’’ Етрополе посрещнаха добре познатия съперник, отбора на ,,Сливнишки герой’’-гр.Сливница . В среща без много футболни достойнства, може би поради тежката програма и натрупването на мачове, домакините взеха своето и победиха с 2:0
Двубоят започна равностойно, като головите положения и пред двете врати липсваха.Играта се водеше предимно в центъра на терена. Все пак етрополската формация бе по- напористия отбор и опитваха да отбележат гол. В 30-та минута Николай Ботев проби от дясно и извади топката, но никой не успя да я вкара във вратата на Сливница.
В края на първото полувреме Чавдар напрактика си реши мача. В 40-та минута след изпълнение на корнер за ,,Чавдар’’ Ивайло Величков отклони топката, тя попадна в Симеон Вешев, който от 2 метра я прати във вратата. Само 4 минути по- късно след хубава комбинация в ,,червено’’ Величков надбяга защитник на гостите и с хубав удар удвои резултата.
През второто полувреме ,,Сливнишки герой’’ се опита да стигне до гол, но до такъв така и не се стигна. В същото време ,,Чавдар’’ можеше да направи резултата класически след бързи контраатаки. В крайна сметка домакините взеха своето и заслужено продалжават напред в турнира. Жребият за следващата фаза ще се тегли на 19 октомври, като възможни съперници за етрополци са ,,Хебър’’ Пазарджик, ,, Миньор’’ Перник, ,,Марек’’ Дупница.
Текст: Христо Стаменов

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete