Четвъртък, 25 Април 2024, 03:33

Драматичен мач между мъжките отбори на Чавдар Етрополе и ФК "Марек" Дупница

5 Април 2017, 20:34
(2) (1)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1884 1


Драматичен мач изиграха мъжките отбори на Чавдар /Етрополе/ и ФК "Марек" /Дупница/ в среща от първенството на Югозападната трета лига, който се състоя днес /05.04.2017г/ на ст."Чавдар" от 17.00ч.
И двата тима излязоха силно мотивирани да покажат най-доброто в играта си и да постигнат надмощие, което доведе до множество единоборства, размяна на атаки и прехвърчане на искри на терена. В 25-тата мин. домакините организираха хубаво разиграване на топката и имаха прекрасен шанс да поведат, но късмета на бе на тяхна страна. Положението на игрището и на трибуните сериозно се изнерви от напрежението между футболистите от намеса на треньори и се стигна до физическа саморазправа в края на първото полувреме между наставниците на отборите и между играчите. Наложи се намеса и на охраняващите полицаи и срещата бе прекъсната докато се нормализират условията за игра.
След почивката етрополската формация видимо доминираше над съперника и в 61-та мин. се стигна до единственото попадение в мача, чийто автор стана Николай Ботев, който направи много силен мач за тима си. До края на срещата зрителите видяха още много атаки от страна на домакините, които за тяхно огромно съжаление не доведоха до нови точни попадения. Крайният резултат остана 1:0 за Чавдар /Етрополе/.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete