Сряда, 24 Април 2024, 01:53

Драматично отпадане за "Балкан 1929" от Купата на България след дузпи

26 Август 2020, 20:18
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1587 2


Футболистите на "Балкан 1929" отпаднаха безславно от надпреварата за Купата на България в първия предварителен областен кръг, след като загубиха драматично домакинството си на "Ботев" (Ихтиман) след изпълнение на дузпи с 3:4, след 1:1 в редовното време.  Двубоят определено не бе един от добрите за тима на "Балкан 1929", но пък на терена проличаха имената на  юноши и по-млади футболисти, които по-рядко получават игрови шанс. 

През първото полувреме двата тима демонстрираха доста предпазлива игра и до промяна на цифрите така и не се стигна. През втората част  балканци успяха да вземат аванс над своя съперник. Попадението дойде след точно изпълнен наказателен удар от Михаил Михайлов - 1:0. Това определено мобилизира състава на гостите, които започнаха да действат малко по-находчиво и от своя страна създадоха проблеми за отбраната на балканци. Tака се стигна до крайната фаза на мача и 10 минути преди края ихтиманци възстановиха равенството, след колеблива игра на вратаря на "Балкан 1929" - 1:1.

 При изпълнението на дузпите, ботевградчани започнаха кошмарно и изпуснаха първите два опита. Първо вкаралият дузпа през редовното време Михаил Михайлов уцели напречната греда, а след това Петко Петков пропусна, като вратарят спаси. След кратки спорове  и претенции от страна на домакините, все пак дузпата бе потвърдена. От своя страна тимът на "Ботев" (Ихтиман) реализира първите си два опита и в последствие бе непосилно за балканци да ги настигнат, въпреки че стражът на "зелените" успя да улови един от ударите. 

В събота (29 август) тимът на "Балкан 1929" отново обръща поглед към Югозападна Трета лига, където ще гостува на "Чавдар" (Етрополе) в регионалното дерби на 4-ия кръг. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929

Коментари (2)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Анонимен 26 Август, 20:35

    Боли ма

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 27 Август, 05:13

    Тоа подгъзняк кмета на Скравена е голема шушумига!Е те такъв опиняк нема да се повтори.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete