Четвъртък, 25 Април 2024, 14:35

Двама волейболисти на „Сливнишки герой” ще участват на Евро 2019 за юноши

19 Юни 2019, 15:19
(0) (0)
Сливница - Спорт
Прочетена: 2146 3


Двама състезатели на волейболен клуб „Сливнишки герой”, ще участват на Евро 2019 за юноши под 17 години в София. С повиквателни от националния селекционер Мартин Стоев за европейското първенство са неговия син Ерик Стоев, който играе на поста посрещач и разпределителя Валери Тодоров. Двамата са в групата на националния ни тим от общо 16 волейболисти.
Шампионатът на Стария континент ще се проведе от 13 до 21 юли. България е в група с отборите на Финландия, Турция, Румъния, Беларус и Франция.


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (10) (1)
    1. добавен от: връзкари 19 Юни, 16:57

    90 % от момчетата въобще не заслужават да са в отбора на България, имайки предвид слабото им представянето на последното държавно първенство за тази възраст. Имаше деца които бяха на висота, но не бяха викнати. В ФБ текат луди дискусии за диагонали и тн. Ами аз ще кажа , че се правят какви ли не трансформации на 4ки в диагонали, диагонали в центрове, само и само "връзкарчетата" да бъдат взети. Факти:
    - диагоналите на Левски и ЦСКА не бяха взети, при положения играха много добре (Вени и Николай Костов), отборите им завършиха на 1во и 2ро място в крайното класиране.
    - центровете - защо не взеха центровете на Левски и ЦСКА - Антоан и Габи Атанасов. Децата играха на висота, особено този на ЦСКА остави страхотни впечатления на игрището, не , защо ще ги вземат. Като може да се трансформира диагонал/4ката Виктор , слаб, слабо представяне.
    Парадокс:
    - играчите на Левски - Вени и Стефан Въртигов бяха с много добри показатели в мачовете си спрямо своя съиграч Алекс Николов, но не бяха избрани за МВП. Защо ли? ..... а да син е някой си :)

  • Отговори (5) (2)
    2. добавен от: 2 19 Юни, 16:58

    не бяха избрани за МВП

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Фен 20 Юни, 14:27

    Защо не беше повикан състезателя от " Арда" Мони Янев, който също показа добри показатели. Ами близко до ума: защото трябва да се начеше егото на амбициозните известни татковци!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (184)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete