Събота, 20 Април 2024, 18:34

Двамата известни актоьори Веселин Ранков и Красимир Ранков за първи път си партнират на сцената в комедията ”Сега или никога”

6 Февруари 2012, 22:28
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 7420 3


Тази вечер на ботевградска сцена гостуваха известните на цяла България, братята Веселин Ранков и Красимир Ранков, актрисите Стефка Янорова и Ярослава Павлова. Красимир Ранков е известен с ролята си на охранителния шеф в мола от ”Стъклен дом”.  Веселин Ранков участва в сериала ”Забранена любов” и много други. Известен е като озвучителен актьор на ролите на мистър Бийн, доктор Дулитъл (Еди Мърфи) и много други. Стефка Янорова е екранната партньорка на Красимир Ранков-Ваня (фризьорката). Ярослава Павлова участва в много театрални постановки сред които „Осем жени”, „Островът на съкровишата”, „Макбет”, „Приказните разказвачи” и други.  
Пиесата събира Красимир Ранков с брат му Веселин Ранков за първи път и те си партнират не само, като актьори, а и като режисьори. Култовата комедия "Сега или Никога" е пиеса за реалностите в брака. Всеки от театралните персонажи в двете двойки е приятел, играч и потърпевш.
Краси Ранков смята, че ботевградската публика е една от най-добрите, най-вече затова, че е интелигентна публика. Готов е да изиграе всякакви роли. Дали са му присърце ролите на съпруг и дали Ваня го обича истински във филма ”Стъклен дом” ще разберете в интервютата, които актьорите дадоха специално за читателите на вестник ”Балканец”.
 

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 7 Февруари, 00:22

    Страшен театър беше, много добре се справиха актьорите.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 7 Февруари, 14:49

    Това са класни актьори. Не може да бъде друго.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 27 Февруари, 14:05

    страхотна игра

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete