Сряда, 24 Април 2024, 02:07

Две фирми подадоха оферти за ученическия превоз на територията на община Драгоман

14 Януари 2021, 20:20
(0) (1)
Драгоман - Новини
Прочетена: 1061 0


Община Драгоман обяви обществена поръчка за Специализиран превоз на ученици на територията си. Предметът на поръчката представлява извършване на специализиран превоз на ученици до 16 годишна възраст и деца в предучилищна възраст на основание чл.53, ал. 4 от Закона за предучилищното и училищното образование и обхваща само междуселищните пътувания от местоживеенето на учениците до СУ „Христо Ботев“, гр. Драгоман и ДГ „Радост“ и обратно и обхваща само учебните дни.

Две са фирмите подали оферти в надпреварата. Това са „Юнион-Ивкони” и ЕТ „Марио – Пенка Тодорова”.

Предложената цена за километър пробег от „Юнион-Ивкони” е 1,50 лв. без ДДС, а тази на „Марио – Пенка Тодорова” е 1,79 лв. без ДДС.

Прогнозната стойност на поръчката е 704 166,62 лева без ДДС.

Транспортът на ученици се извършва с автомобили до 22 места, по заверени учебни програми за учебния процес и при спазване на условията за безопасност. При подписване на договор за изпълнение на поръчката, участникът, определен за изпълнител, следва да представи дневно разписание за изпълнявания от него маршрут, заверен от директора на съответното училище, в зависимост от учебната програма за учебната година от срока на договора. Превозвачът по заявка на възложителя снабдява учащите се безплатно с превозен документ за съответния маршрут и ежемесечно фактурира стойността на услугата при условията на сключения договор.

Маршрутното разписание ще се подава на изпълнителя след утвърждаване от Министерство на образованието и науката на списъка деца, подлежащи на образование за съответната учебна година и изготвен и утвърден от Директора на СУ „Христо Ботев“ - Драгоман и Директора на ДГ „Радост“ маршрутно разписание спрямо учебните часове за съответната учебна година.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete