Вторник, 7 Юли 2020, 11:29

Две катастрофи на магистрала “Хемус” по време на дъжда

8 Октомври 2011, 21:07
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1880 5


Катастрофите се случват приблизително по едно и също време-около 18 часа. Мъж почина в резултат на пътен инцидент на магистралата след тунела на Правец в посока Ябланица. По неофициална информация човекът е управлявал микробус, който губи управление и се удря в мантинелата. Последва сблъсък с лек автомобил. На мястото веднага пристигат три линейки и пожарникари. По пътя за болницата мъжът почина. Два часа пътния участък бе отцепен.
Верижна катастрофа бе причина да бъде забавен трафика   в друга част на магистралата. На пътя преди втория тунел посока София-Ботевград 10 леки автомобили се бяха ударили един в друг. За щастие там сериозно пострадали няма. Към 20.30 ч. автовоз на „Пътна помощ” извозваше  последните три коли от мястото на инцидента.

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

 • Отговори (0) (0)
  1. добавен от: Анонимен 8 Октомври, 21:25

  УЖАС!

 • Отговори (0) (0)
  2. добавен от: Анонимен 9 Октомври, 09:24

  Като завали и става лудницата по-пътищата :!:

 • Отговори (0) (0)
  3. добавен от: Анонимен 9 Октомври, 11:18

  Микробуса беше на мармалад :!:

 • Отговори (0) (0)
  4. добавен от: Анонимен 9 Октомври, 18:27

  Уважаеми съграждани,
  Не мога да не напиша някой ред , гледайки през последните дни как един човек, една шепа хищници за пореден път ни умоляват с морков и пръчка, пак да дадем глас за тях.
  Стига,не искам и не желая!
  Омръзна ми ,първенюта с черни обувки и бели чорапи да ми казват , че те са богове, че без тях не можем да дишаме,да общуваме нормално , да се усмихваме е пр.
  Убеждават ни, че нашите пари за пречиствателни станции не са дадени на вятъра, след като чиста вода не потича в домовете ни. Посредствени хора на фона на човек-божество да „даряват” подаяние на една изтерзана жена и да очакват бурни ръкопляскания.
  Омръзна ми, да възпитавам детето си да спазват законите и правилата,да има чест и достойнство, а други да им се присмиват и да ги наричат „балъци” и да спят на работното си място,макар то да е парламент.
  Омръзна ми ,да ми напомнят , че изтича срока за плащане на данъците, а мургави съграждани от ромски произход, да не плащат, защото се интегрират, имат ПРАВА,а задължения –НЕ, и най-вече, че са гласоподаватели .
  Омръзна ми, да ме убеждават, че тук е Швейцария , а де се строи депо за отпадъци на три общини и предстоящ завод за битови отпадъци-пак за три общини .
  Строи се музей , а то всъщност пирамида.Строи се младежка станция , а младежи стъпват там с разрешение свише . Строят се пързалки,плувни комплекси за младежта , но с идеята да се намерят места на верните кротки другари.
  Уважаеми съграждани , аз не агитирам за никоя партия , аз обаче със сигурност не искам да бъда васал, а моето дете да чете криво разбраната цивилизация по новаченски.
  Аз искам да бъда човек, а не материал.

 • Отговори (0) (0)
  5. добавен от: Анонимен 10 Октомври, 11:38

  № 4 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Да ти повикам ли 112?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

отговори
Да, смятам да почивам както всяка друга година (88)
70% Complete
Ще почивам само ако успея да намеря пари в тази криза (45)
70% Complete
Почивката ми ще е на вилата на село (51)
70% Complete
Ще почивам, но сигурно ще заменя морето с планина (26)
70% Complete