Четвъртък, 28 Март 2024, 21:52

Две победи и загуба за школата на "Балкан 1929" през уикенда

23 Ноември 2020, 13:02
(2) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 999 1


С две победи и загуба се отчетоха футболистите от школата на "Балкан 1929" през този уикенд. Най-малките (подготвителна група) придобиха ценен опит, след като се изправиха срещу не кого да е, а елитния "Левски" (София). Балканци играха като равен с равен и имайки голям респект към своя съперник, пропуснаха да реализират повечето възможности, които се откриха пред тях. Закономерно, както често се случва във футбола, когато не превръщаш головите си ситуации в гол, обикновено инкасираш такъв. Точно това се случи и в срещата между двете страни, която в крайна сметка бе спечелена от "Левски" (София) с 4:1.

Децата на "Балкан 1929" постигнаха категоричен успех като гост с 4:1 над "Спортист" (Своге). Целият отбор на "зелените" се представи блестящо. С основна заслуга за победата бяха Цветомир Борисов, който вкара два гола, както и Цветомир Златев и Витомир Витомиров, които допринесоха за разгрома с по едно попадение в сметката си.Цветомир Златев и Витомир Витомиров, които допринесоха за разгрома с по едно попадение в сметката си.

Юношите старша възраст продължават устрема си без грешка. Талантите от школата на "Балкан 1929" разпиляха "Бароко" (София) с 6:0 при гостуването си в столицата. В пореден мач на два пъти се разписа Николай Миков. Капитанът Йордан Дамянов също отбеляза два гола. С по един се отличиха и Спас Лазаров и Мартин Кирилов.

В последния кръг от есенния полусезон, старшата на "Балкан 1929" приема "Царско село" у дома в пряка битка за второто място.

Двубоят е на 29 ноември (неделя) от 14:00 ч.. и ще се играе в Ботевград. Тепърва ще се решава дали срещата да се проведе на помощното игрище или на стадион "Христо Ботев", поради лошото състояние на терените. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete