Сряда, 17 Април 2024, 00:17

Движение за социален хуманизъм се представи пред Скравена

23 Октомври 2015, 21:12
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3704


Тази вечер в 18:30ч. партия „Движение за социален хуманизъм” проведе предизборна среща-концерт в читалището на с.Скравена. Залата бе пълна с жителите на селото, които присъстваха, за да подкрепят водачът на  листата и техен съгражданин Цветан Миньовски, както и кандидатът за кмет на с.Скравена от Движение за социален хуманизъм Николай Гоцев.

Освен водачът на листата г-н Миньовски и кандидат-кметът г-н Гоцев на събитието присъстваха и кандидат кметът за с.Врачеш от партията Илинка Минковскаг-жа Ели Киричова, която е заместник-председател на партия Движение за социален хуманизъм и кандидатите от листата за общински съветници. Специално за подкрепа на г-н Миньовски и кандидат-кметовете, присъстваше и г-жа Яница Иванова, която е кандидат-кмет за община Ботевград от РБ , придружена от водачът на листата на РБ –Велислава Костова както и други представители от коалицията.
Водещата Ваня Димитрова приветства жителите на с.Скравена и предостави думата на водачът на листата.

Г-н Миньовски отправи благодарности към всички присъстващи и представи листата с кандидатите за  общински съветници. Той сподели своето желание за сплотяване на скравенци. „Искам да направим Скравена по-хубаво място за живеене от това, което е в момента. Заедно можем повече. „ Той представи хората от листата, като достойни хора , желаещи да дадат всичко от себе си за по-добро бъдеще. Също така представи мотото на партията – „Разум, съвест , морал”. След това сподели, кои са неговите фаворити за кандидат -кметове на Общината. А именно г-жа Яница Иванова от РБ, която 4 години е била плътно до Движение за социален хуманизъм  и инж.Цанко Цанов от ПП ГЕРБ.

След тези думи последва презентация, която той представи пред присъстващите. Чрез съдържанието й той показа нещата върху, които трябва да се работи в селото. Подновяването на водопроводната мрежа, промяната на досегашния център, изграждането на младежки клуб, както и подновяването на сградата на читалището, изграждането на спортни площадки, почистване на гробищния парк и др. бяха малка част от нещата, които г-н Миньовски иска да промени.

След това той предостави думата на г-н Николай Гоцев кандидат-кмет на с.Скравена от Движение за социален хуманизъм.
Той благодари на съгражданите си за тяхното присъствие и  уважение. След, което представи мотивите си за кандидатура. „ Аз знам, че на вас ви е омръзнало да слушате едно и също. Аз съм един от вас. Не искам да давам напразни обещания, но аз познавам проблемите на селото. Ние заедно можем да го превърнем в едно по-привлекателно място за живеене. Моите идеи за промяна са свързани с промени в инфраструктурата. Промени свързани с площада на селото,паметника, костницата, гробищния парк и др. Вярвам, че заедно можем да постигнем всичко това” добави г-н Коцев. След това той апелира всички да гласуват с бюлетина номер 11.
След речта му думата бе предоставена на част от кандидатите за общински съветници - Г-жа Таня Ценова, инж. Иванка Благоева, Мария Драгомирова и Георги Невлев, както и г-жа Илинка Минковска.

Желанието им бе да напомнят на хората ,че партия Движение за социален хуманизъм не дава напразни обещания. Тази партия предлага решения, чиито резултат може да се види, да се усети и да се ползва. „Хората очакват нещо да се промени. Аз и останалите кандидати начело с водача на листата г-н Миньовски сме готови да работим за промяната, да работим честно и открито” каза г-жа Ценова. Инж. Иванка Благоева изказа и своето желание за промяна. „Идеята ни е да израснем духовно, да постигаме добър диалог и да извършим всички промени нужни на селото ни. Всички заедно можем повече.” Мария Драгомирова пък изложи своето виждане. „Промяна е най-важната дума, която трябва да чуят всички. Ние сме отборът, който може да участва в тази промяна.”  добави тя.  

Кандидатът за кмет на с.Врачеш Илинка Минковска представи себе си и подкрепата си към Николай Гоцев. „Николай е един човек, който има желание да промени бъдещето на селото, на децата си и на съселяните си.  Той има желание да промени статуквото. Аз ви призовавам, дайте му шанс, защото той има силата да промени живота на скравенци.

След нейните думи водещата представи кандидат-кметът на Община Ботевград  от РБ г-жа Яница  Иванова. В началото на речта си тя представи себе си „ Аз съм омъжена жена, имам три деца и висше образование – социална педагогика. Четири години бях общински съветник в община Ботеврад. Преди 4 години аз застанах до г-н Миньовски и му казах, че ние ще сме отбор в този общински съвет и нито един от проблемите на Скравена няма да бъде пренебрегнат, защото аз винаги ще подкрепям вашето село. Днес отново заставам пред вас, за да ви споделя, че извървях дълъг път, за да представлявам най-голямата десница в България – РБ. Искам да заявя, че не само аз, а и колегите ми ще подкрепим Николай Гоцев, защото аз го познавам и знам че той може. Относно моята кандидатура казвам, че 12 години едновластие стигат на тази Община.

Георги Невлев, който е кандидат за общински съветник от партията сподели желанието си за едно по-добро бъдеще. Бъдеще с чисти намерения и чисти сърца.” Има достатъчнo достойни хора като г-жа Яница Иванова и г-н Цанко Цанов, които са готови да променят нашето бъдеще.

Г-жа Ели Киричова, която е заместник-председател на партия Движение за социален хуманизъм приветства жителите. „Ние водим тази кампания с ясното съзнание за отговорност пред всеки един човек от Община Ботевград. Скъпи приятели ние направихме една кампания открита към хората. Искахме да чуем болката на хората и да споделим какво искаме да  променим ние, защото ние знаем, че хората се нуждаят от диалог и ние сме открити за този диалог.

Вечерта продължи с музикална програма за доброто настроение на присъстващите. В нея участваха Танцова формация „Ябланска огърлица” с ръководител Радослав Цветанов, „Литаковски танцов състав” с ръководител Нина Петкова, Иванина Иванова, която изпя народна песен,както и певицата Преслава, която е родом от Скравена. Специалното участие бе на известният български певец Стефан Митров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
* Предизборна публикация


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete