Четвъртък, 18 Юли 2019, 20:21

Движението в тунел "Ечемишка" ще бъде ограничено заради учение

9 Юли, 09:45
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 805 0


Областната управа на Софийска област съобщава, че на 10 юли (сряда) заради планирано учение ще бъде спряно движението в тръбата за Варна на тунел „Ечемишка“ на АМ „Хемус.

От 9 до 15 часа на 10 юли т.г. във връзка с планирано учение ще бъде спряно движението в тръбата за Варна на тунел „Ечемишка“ на АМ „Хемус“; трафикът ще се извършва двупосочно в тръбата за София.

В планираното учение, което ще се осъществи на 10 юли, ще участват служители на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Агенция „Пътна инфраструктура“ Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“, Областна администрация и общините, влизащи в територията на София област, Центъра за спешна медицинска помощ, Българския Червен кръст, доброволци. Целта е повишаване на готовността за действие на силите и средствата от Единната спасителна система за реагиране при бедствия и извънредни ситуации. Учението се провежда в интерес на гражданите за безопасното им движение по автомагистрала „Хемус“ и преминаването през пътен тунел „Ечемишка“.

Според предварителния план практическото занятие ще започне в 10.00 и ще продължи до 13.00 часа.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Подготвихте ли се за лятото?

Анкета » коментари (5)

Подготвихте ли се за лятото?

отговори
Да (153)
70% Complete
Не (115)
70% Complete
Няма да почивам, поради липса на средства (195)
70% Complete