Петък, 26 Април 2024, 00:36

„ЕЛАЦИТЕ – МЕД“ АД ДАРИХА ИГРАЧКИ ВЪВ ВСИЧКИ ДЕТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ

28 Декември 2016, 19:57
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1882 0


В навечерието на най-светлите християнски празници, „Елаците-Мед“ АД продължиха дарителската си кампания, с която зарадваха най – малките жители на Община Етрополе. Във всяка една от детските градини в Общината – ДГ „Еделвайс“, ДГ  „Слънчице“ и ДГ „Звънче“, както и Целодневна детска ясла „Патиланци“ получиха дарения на детски играчки. Традиционно, всяка година дружеството осигурява дарителска кампания в общините, където осъществява своята дейност. 
Валентин Цацов – директор на Рудодобивен комплекс „Елаците-МЕД“ АД пожела на ръководителите на детските заведения и техните възпитаници много здраве, късмет и повече усмивки през Новата 2017 година. Играта в детската възраст е много важна,  чрез нея най-малките се учат да развиват своите умения, да общуват и да разсъждават, да бъдат добри. 
  Елаците-МЕД АД и Геотехмин ООД водят социално-отговорна политика, това е причината те да отделят време и средства за най-голямото богатство – децата.  Благодарствени думи към ръководствата на дружествата изказаха представителите на детските заведения. Те пожелаха много здраве, щастие и благополучие през Новата година.  За децата това е жест, който ги дарява с много весело настроение и детски смях.  
С дарителската си кампания, Дружествата подариха най-ценното на всяко дете – усмивката. Усмивката от това, че получават мечтания подарък по времето коледните празници.    

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete