Петък, 29 Март 2024, 15:18

Еленко Иванов: Моята основна цел е да работим заедно за доброто на село Трудовец!

1 Ноември 2019, 23:07
(5) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4294 65


Кандидатът за кмет на село Трудовец Еленко Иванов заедно с кметът на Община Ботевград Иван Гавалюгов и съветниците от ПП МИР проведоха заключителна среща-разговор с гражданите преди втория тур на изборите, който ще се проведе тази неделя 3 ноември.

В откровено обръщение към жителите на село Трудовец Иван Гавалюгов благодари от свое име и от името на своите колеги за подкрепата на първия тур от изборите.

„Благодарение на сериозната подкрепа ние постигнахме категорична победа. Надявам се през изминалите четири години да сме ви доказали, че ние не само обещаваме по време на избори, а и изпълняваме голяма част от поетите ангажименти. Вярвам, че това всъщност натежа най-много, за да направите вашия избор. Аз съм убеден, че и през следващите години няма да има разминаване между думите и делата ни и ще успеем да оправдаем огромното доверие, което община Ботевград ни гласува и заедно ще успеем да решим голяма част от проблемите в общината.”-каза градоначалникът.

Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов призова всички жители на Трудовец да излязат да гласуват в неделя:
„Трудовчани трябва да дадат своя глас за двама достойни кандидати за кмет на селото. Ние избрахме за кандидат за кмет на село Трудовец Еленко Иванов, не само защото е част от ПП МИР Ботевград, а защото е един млад, деен и енергичен човек, който има огромната амбиция да покаже на практика това, което може да направи за селото. Сигурен съм, че ще ни убеждава в своите способности.” – заяви г-н Гавалюгов и даде думата на кандидатът за кмет на село Трудовец Еленко Иванов.

„Заставам с голямо уважение пред вас. Тук сред нас присъстват много личности, които са допринесли за развитието на Трудовец през изминалите години. Моята основна цел е да постигнем това, което наблюдаваме тук в момента, а именно единство и комуникация между представители на всички институции и граждани. Да се обединим и да работим заедно за доброто на селото.”- каза кандидатът за кмет на Трудовец.

Еленко Иванов заяви пред присъстващите, че в управлението си ще заложи на поддържане на връзката между хората и кметската администрация. За целта, ще бъде създаден обществен съвет, който ще бъде връзката между администрацията и хората. В този съвет ще участват хора от всички квартали на Трудовец. Така по-лесно ще бъдат идентифицирани проблемите и с общи усилия ще бъде намерено тяхното решение. В допълнение той заяви, че ще бъдат провеждани ежемесечни отчетни срещи, за да се осигури прозрачност на управлението и да се отговаря до по-голяма степен на нуждите на хората.

Кандидатът за кмет на Трудовец представи накратко основните задачи за превръщането на Трудовец в едно още по-прекрасно и привлекателно място, за изпълнението на които ще работи, ако поеме управлението на селото. Някои от тях са:Облагородяване на градинките в кварталите, както и обособяването на зони за отдих в тях; Да се изготви проект за площада пред читалището може да се създадат подходящи условия за фестивала „Златни нишки“, който вече стана традиционен; В училището да се осъвремени настилката на баскетболната и волейболна площадка; Изграждане на велоалеята между Трудовец и Ботевград и др.

В допълнение Еленко Иванов заяви, че ще обърне внимание на основните проблеми на селото свързани с водопроводната мрежа, асфалтирането на улиците, поддържане на речните корите, създаване на ефективна система за контрол и опазване на имуществото. За вилната зона има изготвен проект за газификация, ще бъде изградено модерно улично осветление, да се наименуват улиците.

На свой ред жителите отправиха въпроси към кандидата за кмет Еленко Иванов и към кмета на общината Иван Гавалюгов.
Относно проблемът с водопроводната мрежа, кметът на Община Ботевград съобщи, че през изминалия мандат е възложено проектиране на подмяната на цялата водопреносна мрежа в Трудовец и на доизграждане на канализация на улиците, на които такава липсва. Проектът е с издадено разрешение за строеж и общината кандидатства за национално финансиране в размер до 2 000 000 лева.

За финал Еленко Иванов изрази своята благодарност към избирателите:
„Благодаря на всички, които ме подкрепиха миналата неделя, за да стигна до балотаж с един достоен опонент. Благодаря и на всички, които подкрепиха нашата група от ПП МИР Ботевград и г-н Гавалюгов.”


Източник: balkanec.bg

Коментари (65)

  • Отговори (16) (3)
    1. добавен от: Анонимен 1 Ноември, 23:27

    Това е човека

  • Отговори (14) (3)
    2. добавен от: Анонимен 1 Ноември, 23:49

    Еленко ще бие с 63%

    • (13) (1)
      1. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 00:33

      Над 70%

  • Отговори (16) (0)
    3. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 00:04

    Дано Гавалюгов признае избирателите от Трудовец и по гледне по сериозно към проблемите на селото

  • Отговори (19) (3)
    4. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 00:36

    Само със сърце и ръце не става, трябва и акъл. Еленко с теб сме.

  • Отговори (18) (2)
    5. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 05:52

    Много достойно поведение! Поздравления, така трябва да се държи всеки кмет.

  • Отговори (18) (4)
    6. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 06:16

    Евала да се учи Мая от него не с неините глупости....

  • Отговори (16) (1)
    7. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 06:18

    Граждани мислете реално и умно стига с лъжи и обещания и материални облаги вземете правелният избор

  • Отговори (18) (5)
    8. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 08:27

    С ум и разум за Еленко

  • Отговори (12) (2)
    9. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 09:00

    МАЯ ЗАЩО НЕ ВИКНЕШ КАМЕНЧО да ти ходотайства как направи синчето ти на събранието при избор на председателя .Отвратихме се от неговото държание. НО ТАКА СИ ГО ВЪЗПИТАЛА.НЕКА СЕГА СЕМ.КАМЕНОВИ ДА ТИ ПОМАГАТ.

    • (14) (3)
      1. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 09:38

      Каквато е МАЙКАТА такъв е и синът.Излагат се и двамата.

    • (0) (0)
      2. добавен от: Анонимен 3 Ноември, 17:30

      Защото Камемчо ходатайства за Еленко... Семейство Каменово от месец водят кампанията на обичаният ви Еленко.. не се спряха с агитациите и обещанията. Не коментирайте без да знаете..излагате се.

  • Отговори (9) (1)
    10. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 11:11

    Който и от двамата /Еленко или Мая/ да бъде избран за кмет на Трудовец, първата му работа трябва да е глоби Тухларов за непрвмахнатите портрети на Пена. Другите ги махнаха сал Пена и Гошо продължават да ни радват с интелигентен вид. Честно казано още не знам за кого от двамата да гласувам :-)

    • (11) (4)
      1. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 11:33

      За Еленко, няма да сбъркаш

    • (13) (2)
      2. добавен от: Петко Монин 2 Ноември, 11:33

      Номер 50 ✔️ Едно по-добро бъдеще!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete