Сряда, 24 Април 2024, 10:47

Емил Димитров прави партия

30 Юли 2013, 07:31
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 3366 9


Бившият депутат на ГЕРБ Емил Димитров обяви пред БНТ, че прави политическата партия. Той се отказва да сформира движение, тъй като в “парламента се влиза само с партия”. Новата политическа формация няма да има лидер, зарече се Димитров и допълни, че тя ще се ръководи колективно от млади хора на възраст между 30-40 години.
“Говори се с основателите на старото СДС”, повдигна завесата Димитров за новия си политически проект. Той ще бъде факт през септември, когато ще се състои учредителния конгрес. Членовете на новата партия ще подписват декларация, че няма да участват в изпълнителната власт, ако някога са били в нея. 
 
“Никой не е казал, че ще участваме в управлението. Ако ще участваме, то ще бъде на базата на програмно правителство”, коментира бившият депутат. 
 
Според него политическите динозаври трябва да отидат в миналото. Като динозавър той определи и Бойко Борисов. По думите му Искра Фисодова ще продължи да кадрува, ако лидерът на ГЕРБ не вземе мерки. Тоа за пореден път заяви, че Фидосова и Цветан Цветанов са скачени съдове. 
 


Източник: http://www.blitz.bg/, снимки - Интернет

Коментари (9)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 30 Юли, 11:32

    немам думи - тоя щом прави партия.... и в нея ще членуват сигурно всичките етрополски мутри и айдуци, дето са окупирали града от години насам... Българийо, накъде отиваш!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 30 Юли, 16:20

    По подходящо би било да се каже-търговско дружество с неограничена безотговорност.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 31 Юли, 14:36

    той нали каза, че с политика няма да се занимава,сега ново 20

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 31 Юли, 15:04

    e ne be braaat, prwo s dps, posle gerb i sega sds :DDDD
    ..

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 31 Юли, 17:49

    http://register.bulnao.government.bg/2013/5852103D-F995-40BA-AD14-1DE407CD136A53301.xml поне не е безимотен :lol:

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 1 Август, 09:52

    На този кога трябва да му се вярва, иначе в опозиция не му се седи напусна ГЕРБ неслучайно. Защо не го направи през първите 2 г., защото още не се очертаваше, че неговата партия няма да повтори мандата. Тяхната нагласа е била минимум 2 мандата но сметките не излезнаха а и от там свършиха много неща за тях. Сега се чудят под каква форма да бъдат във влъстта- под формата на патерица към по-голяма управляваща партия. Между впрочем как се развиват отношенията с ВМРО?

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 16 Август, 11:10

    Варненското с. Старо Оряхово се готви за бунт срещу бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров. Стотици се канят да окупират бившето горско стопанство с искане бунтарят срещу Бойко Борисов да се маха от горите им.

    "В петък в 10 ч ще се съберем цялото село пред сградата на закритото ни горско стопанство. Ще дадем ултиматум на Министерството на земеделието до месец то да бъде възстановено. Иначе започваме блокади на пътя Варна-Бургас", обяви лидерът на инициативния комитет на бунтовниците и бивш кмет на Старо Оряхово Михо Михов.

    "Преди две години и половина Емил Димитров взе под аренда ловното стопанство "Шерба". Само половин година по-късно с докладна записка на един от служителите му до министър Мирослав Найденов стопанството в Старо Оряхово бе закрито и прехвърлено във владение на Димитров. А то е единствено в България по своите уникални запаси от дъб и ясен. Някога то бе база за научно изследване на уникалните български гори от този тип. Сега само се сече безогледно, а дивечът в резерват "Лонгоза" е напълно изчезнал. Такова арендуване унищожава флората и фауната в района", добави Михов.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 17 Август, 09:23

    ©
    Ексдепутатът на ГЕРБ Емил Димитров не успял да насочи ченгета за това, кой е запалил яхтата му. Въпреки, че е установено, че палежът е умишлен, вероятно разследването ще стигне само до там. Те удариха на камък, защото пострадалият политик дори нямал и подозрения кой може да е поръчал престъпното деяние. Разпитаните други собственици на чертирите пострадали яхти също не помогнали много на ченгетата.
    Първо пламнала яхта, в близост до тази на Емил Димитров, заради което разследващите също са на позиция, че палежът не е насочен срещу бившия гербер.

    От полицията потвърдиха за инцидент, при който са опожарени общо 4 моторни яхти на пристанището на Националната ветроходна база в морския град.

    По данни на МВР пожарът е лумнал около 4,34 ч на 24 юли. Четирите яхти са се намирали във водата на 50-ина метра от централния портал и фургона на пазача. Огънят е тръгнал от първата яхта, но заради силния вятър пламъците се разпространили и върху другите три плавателни съда.
    Три от лодките са изгорели напълно, а крайната дясна е с обгорял корпус, уточни полицията. Тя обаче била най-скъпата, собственост на руски бизнесмен.

    При огледа до щурвала на една от яхтите са открити обгорял вестник и 10-литрова туба със запалителна течност. По данни на полицията този плавателен съд е собственост на фирма "София Моторс", а останалите три са на фирмите "Аква спорт" ООД - Балчик, "Елеонора транс" - София, и на руски гражданин. Именно в "Елеонора транс" един от собствениците е Емил Димитров, а другите двама са майка му Елеонора и хотелиерът от Слънчев бряг Славян Теофилов, установи проверка в системата "Дакси".

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 17 Август, 09:27


    Депутат замесен в незаконно строителство

    Фирми около депутата от ГЕРБ Емил Димитров са започнали процедура за покупка на държавен терен от 2.5 декара в Несебър, върху който неправомерно е построен басейн, съобщи сайтът "Биволъ".

    Парцелът е между други два терена на фирми, близки до Димитров - единият от 11 декара, получен чрез заменка, и хотел "Хавай".

    Процедурата е започнала през октомври 2011 година, когато Регионалната дирекция по горите - Бургас, започва промяна на предназначението на имоти от държавния горски фонд. Основанието е нов закон за горите, влязъл в сила през 2011 г., когато Димитров е депутат.

    Според сайта, цитиран от "Дневник", най-вероятно обектът се води язовир или друго хидротехническо съоръжение. Не са открити данни докъде е процедурата.

    Фирмата, която иска промяна на предназначението на имота, е "Експрес турс", показват документите, публикувани в "Биволъ". Тя е собственост на "Елеонора транс ООД" (400 000 лв. от капитала) и на "Динамик турс" АД (350 000 лв. от капитала).

    Един от собствениците на "Елеонора транс" е майката на депутата Емил Димитров - Елеонора Димитрова. Другият е Славян Теофилов, който е бивш общински съветник в Несебър, а в момента - икономически съветник в парламента на Емил Димитров.

    Мажоритарен акционер в ЗАГ "Динамик" е акционерното дружество "Бороинвест" АД. "Елеонора транс" пък има 8%. Акциите на "Бороинвест" се контролират от Емил Димитров, който е бивш управител на фирмата.

    Скандалът със застрояването по Черноморието започна в края на 2012 г., когато се разбра, че е започнало строителство върху имот с дюни край Несебър.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete