Вторник, 23 Април 2024, 17:57

Емил Иванов е новият(стар) областен управител (обновена)

12 Юли 2013, 20:41
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4419 24


Назначиха още четирима областни управители
Назначенията са във Варна, Перник, Силистра и Софийска област. Правителството избра и временно изпълняващ длъжността в област Хасково.
За управител на Софийска област е назначен Емил Иванов. Името на депутата от ДПС беше лансирано още преди месец, но временно замразено заради негативната обществена реакция.

Иванов беше областен управител по време на Тройната коалиция от 2005 до 2009 г. Тогава той стана известен с разпродажбата на безценица на над 38 000 дка гори в района на Своге на частни лица, близки до ДПС.

Преди това Иванов бе два мандата като кмет на Своге и се прочу като с модела за "частна община“. По информация в медиите тогава той е овладял 90% от местната икономика чрез обръч от над 30 фирми.

През 1990 г. Иванов е осъден на 2.5 години затвор за нанасяне на средна телесна повреда на Георги Атанасов, тогавашен управител на Клуба на културните дейци в Своге.

В съобщението на правителствената информационна служба се посочва, че Иванов е роден през 1965 г., завършил е магистратура "Публична администрация" в ЮЗУ "Неофит Рилски"-Благоевград и е магистър "Екология и опазване на околната среда" от Великотърновския университет. 


Източник: http://dir.bg

Коментари (24)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 12 Юли, 21:43

    Ето и коментара на бившият областен управител по повод избора на новият губернатор на Софийска област:

    Резултатите от изборите родиха тази конфигурация. Отново има разпределение на квотен принцип. Според мен не е приемливо област, в която няма етническо турско население да се ръководи от представител на ДПС.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 12 Юли, 21:45

    Emil e golem pich

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 12 Юли, 22:39

    КраДимир понеже е голям българин и много добре, ама много добре управляваше областта, че чак не искаха да го изберат за депутата. Еми поне го избраха за депутат, нищо, че в областта няма етнически турци, а българи и християнски цигани. За да те назначат отново за областен управител след като веднъж си бил е гордост за Емил Иванов, а КраДимир не може да се похвали с това. Важното е да си тарикат и когато крадеш да оставяш и за другите, а не да обсебваш всичко и всуки и то в собствена угода. КраДимире, гледай и се учи от Емил Иванов! Който си го може, си го може и няма значение от коя партия си. Уважавай хората, на които разчиташ, а не ги тъпчи, за да си избиваш комплексите на малко кривокрако джудже, майстор на женска челяд! :lol:
    А и забравих, Емил Ивановсе е доказал като добър мениджър и умее да управлява човешките си ресурси, а не само да мисли с долната си глава като кривокраката правчанска издънка на рода Живковски.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 12 Юли, 23:10

    Краси го е лобирал да го назначат, това е положението.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 12 Юли, 23:51

    Другия път пак гласувайте за комунистите , това е положението .

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 12 Юли, 23:58

    Поздравления за г-н Иванов.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 13 Юли, 07:34

    Към 3--Не е необходимо да се плюе толкова гадно,струва ми се че имате лична злоба към стария областен, не намесвайте децата,всичко е дар от бога.Да са живи и здрави всички,пък времето ще покаже кой на какво е способен...До колкото за г-н Иванов да му е честит поста и му желая успех :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 13 Юли, 08:47

    Да честитим завръщането на Емил Иванов, този човек направи много за Софийска област и неговото връщане е закономерно. В годините показа, че е един от добрите управленци в държавата. Със сигурност всички ние очакваме промени, които да премахнат генериращите проводници на посредствеността в самата администрация. Предсрочно отстранения Крадимир Живковски от ГЕРБ и неговото посредствено ниво на управление и капацитет, приравни средния ешелон на институционално управление на държавата в селска бакалия с привкус на долнопробен келепир и измекярство. Как да приемем неговото изпросено, несъстоятелно и кратко интервю, за което споменавате по-горе – справка сайта Балканец? На първо място лицето показа своята несъстоятелност като пребиваване в политиката. Естественото му изхвърляне, което то няма как да приеме и осмисли по обективни причини генерира все по-големи личностни грешки, подплатени с липсата на реална представа за действителността.
    Въпросното лице се изявява като „кадровик” в държавата, арогантната му изява е стигнала до там директно да внушава, че Е.Иванов не трябва да бъде назначаван за областен управител. Крадимир не прави разлика между проверка на управлението му и реваншизъм. В момента се стреми да оцелее като разчита да не се прави действителна проверка на предсрочно прекратения му мандат. Реваншизъм има тогава когато има понесено поражение, лицето никога не е "печелило" срещу някого, просто знае какво е вършило, това и "интелектуалния му капацитет" го кара да не прави разлика между реваншизъм и проверка на управление.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 13 Юли, 08:48

    Емил Димитров е добър управленец

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 13 Юли, 08:48

    Крадимир Живковски калинката на ГЕРБ според предаването на телевизия СКАТ е единственото "политическо" лице, което във времето доказа, че "поставянето" му на общински и държавни хранилки представлява съществено недоразумение и груба подигравка, както за хората занимаващи се с политика но така също и за самите избиратели. Какво показа за „краткият си полет” но обезпечаващ го във финансово отношение, въпросното лице?

    Невъзможността лицето да изкара цял мандат на поста, на който е поставен. Единственият мандат завършен от него, беше съпътстван със съставяне на протоколи за извършени нарушения. Изготвянето на протоколите е инициирано от общински съветници и служители на общинска фирма, която като част от дейността и е била строителство. Производствата по тези сигнали и видео материали – погледнете интернет пространството са прекратени от прокуратурата, не е ли редно същите да бъдат възобновени? От това негово „дълго застояване”, част от общинските съветници оттеглиха подкрепата си а друг директно напусна в знак на протест.

    За „краткият си полет” лицето не разбра, че трябва да работи за общината и държавата а не за себе си. Това вече трябва да бъде задача на прокуратурата. Като погледне човек постингите на участниците ще види една оценка, която обединява много хора.

    За „краткият си полет” лицето попадна в първата група отстранени областни управители. При номинациите за кандидат-депутати на ГЕРБ за лицето гласували само 5 представители от Софийска област. Това е била и причината въпросното лице да не бъде допуснато в избираемата зона на листата, а за водач на листата и дума да не става. Как е възможно областният управител на Софийска област да бъде бойкотиран от структурите в Софийска област на ГЕРБ?

    За „краткият си полет” лицето желаело и посланически пост в голяма държава. Какво кара лицето на такова арогантно самочувствие? Единственият, който има диплома от руско учреждение и в същото време не може да се похвали с познание по руски език, може би има и други..Интересно е професионалната квалификация "Държавни и общински финанси" от Свищов придобита от него и секретарката му Майчето от етрополските села как е придобита? С какви познания по езици щеше да кандидатства, може би ХЕТСКИ, МИНОЙСКИ или СТАРОПЕРСИЙСКИ.

    За „краткият си полет” лицето се радва на невиждано финансово благополучие, непостижимо не само за много от неговите колеги по заемани позиции, но и за хора с бизнес. Как е възможно човек на държавна заплата, която получават и негови колеги по заемани позиции да кумулира такава необяснима разлика в имуществено съотношение, ако посоченото представлява нова методика за благосъстояние, то е време лицето да я публикува, може и да си защити квалификацията си от Свищов. Ако погледнете подадените декларации в Сметна палата, където част от имотите са описани ще възникнат основателни въпроси, за които компетентните органи трябва да намерят отговори. Как е възможно въпросното лице да бъде надарявано от юридически лица и др., участвали в процедури по общински и държавни поръчки, когато то е заемало определени позиции и това да не прави на никого впечатление? Как е възможно да се обявяват големи заеми от банки като форма на обезпечение на покупките, като знаем че тяхното погасяване е от голяма трудност и свързано с големи лишения – лихвените проценти са видни, всички сме теглили заеми, а в същото време лицето показва завидно благосъстояние, и това да не прави на никого впечатление?
    За „краткият си полет” всички си задаваме въпроса КАК Е ВЪЗМОЖНО.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (179)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete