Събота, 20 Април 2024, 11:30

Етрополци посрещнаха 2017г.

1 Януари 2017, 01:19
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 3037 58


С музика и хубаво настроение бе посрещната 2017г. в Етрополе, където по традиция малко след полунощ се извиват народни хора на централния площад. Много млади хора се събраха, за да се поздравят с настъпването на новата година и да си пожелаят най-вече здраве.Поздрав към всички празнуващи отправи Стефан Борисов заместник-кмет на община Етрополе, а за доброто настроение на всички се погрижиха момчетата от Духовия оркестър към НЧ "Тодор Пеев-1871". Красива заря огря нощното над града.     

Източник: balkanec.bg

Коментари (58)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 1 Януари, 01:35

    Е ще има и хубав кютек по нова година

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 1 Януари, 06:03

    Нито Кмет,нито ПКВ ??????

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 1 Януари, 10:36

    Изпратихме още една година на пук на крадливите гербоухи,никога повече власт на милиционерско-комуноидната шайка герб.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 1 Януари, 11:20

    Е номер 3 знаеш че пак ще дойдат те на власт

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 1 Януари, 12:43

    Едва ли да има 3-ти път, при дадени две оставки !

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 1 Януари, 17:32

    Ще има бъди сигурен. Дано недоразумението им последва примера и подаде оставка. Него никой не го иска

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 1 Януари, 19:45

    На топло е на Еверест кмета

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: лечител 1 Януари, 20:13

    до 6.При пациенти с типични симптоми на неусложнена гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ) може да се започне емпирична терапия (включително промяна в начина на живот) и ако симптомите персистират да се проведе ендоскопска биопсия* В сравнение с пациентите, които имат симптоми на ГЕРБ по-малко от една година, тези с оплаквания от една до пет години са с три пъти по-голяма вероятност за хранопровод на Barrett, а при над 10-годишна давност на рефлукса – с 6.4 пъти. Групата с алармиращи симптоми има по-голяма честота на пептични стриктури и езофагит....Основна цел на терапията при ГЕРБ е: облекчаване на тежестта и честотата на оплакванията, намаляване на продължителността на епизодите на рефлукса, възстановяване на увредената мукоза и профилактиране на усложненията на заболяването. Между 15-20% от цялото население е засегнато от ГЕРБ. Заболяването представлява връщане на стомашно съдържимо в хранопровода, в следствие на което се развива езофагит и се появат рефлукс симптоми, които нарушават качеството на живот на пациентите. Симптомите, които са с висока специфичност за ГЕРБ са: парене зад гръдната кост (пироза), връщане на кисело стомашно съдържимо към хранопровода (регургитация) или и двете, които възникват след нахранване, специално след прием на голямо количество или на храна с високо съдържание на мазнини.................Според настоящите указания на Американската гастроентерологична асоциация*** (2), първа стъпка при лечението на ГЕРБ е промяната в стила на живот.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 1 Януари, 20:20

    Да е честита на всички ни!
    Друго искам да споделя. Днес се върнах от Луковит и Червен бряг. Още вчера магистралата беше излизана до голо. А улиците - дори най-малките - в двата града бяха сухи. Разбираемо - там е валяло по-малко. Но от магистралата до Беляновец /там чистят правчани/ е изринато до асфалта. В нашата община, от Беляновец до средата на Малки Искър колите са си направили коловози и там се е показал асфалт. А от средата на Малки Искър до Асфалтова база си е сняг - чистено е, но снегът е утъпкан и на много дупки. Не можеш да караш с повече от 30-40. Мъчително е. Пък в квартал 8, най-голямото струпване на коли в града, си е заснежено, поразринато е малко, останалото си е каша. А снегът спря на 29 декември - преди 3 дни. Е защо на други места могат да чистят, а при нас не? А?!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 1 Януари, 22:13

    Джанката да си поразмърда дебелият задник

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete