Четвъртък, 25 Април 2024, 03:04

Фъргюсън се скъса да хвали Бербатов

23 Ноември 2011, 11:38
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 1464 0


След като отбеляза своя пъви гол в Шампионската лига след повече от 3-годишна пауза, Димитър Бербатов отново попадна сред "отличниците" на водещите медии на Острова.

"Скай спортс" и вестниците "Сън" и "Мирър" писаха една и съща оценка на българския нападател - 7, като това е най-високата оценка за играчите в снощната срещу между Манчестър Юнайтед и Бенфика.

В същото време мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън се изказа доста ласкаво за своя възпитаник, който изравни резултата след гол с глава.

"Бербатов участваше във всяка една ситуация. Той не започваше често като титуляр през сезона, но той се справи отлично в мача и можеше дори да вкара хеттрик", каза Фърги по адрес на българина.

"Беше лошо съдийско решение, когато му вдигнаха засада през първото полувреме - не беше засада. А и Бербатов пропусна едно положение в края на мача, там нямаше късмет и може би той трябваше да свали топката на земята", допълни Фъргюсън за страхотното воле на българина.

"Въпреки това той игра много добре, от Дими винаги можеш да очакваш да вкара, в него винаги можеш да намериш човека, който да обърне мача, затова го пуснах в срещата. Той винаги е в мислите ми", завърши сър Алекс Фъргюсън.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete