Вторник, 23 Април 2024, 15:12

Фъргюсън взима Франк Лампард в Юнайтед

9 Януари 2013, 11:33
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 1411 0


Манчестър Юнайтед иска да привлече легендата на Челси Франк Лампард, пише "Дейли Телеграф". Според изданието сър Алекс Фъргюсън смята да преговаря с Франки да дойде на "Олд Трафорд" през лятото. Договорът на Лампард с Челси изтича през лятото и лондончани на няколко пъти вече обявиха, че няма да му предложат нов контракт.

Фъргюсън имаше възможност да наддава за Лампард през миналия януари, но тогава обяви, че не се нуждае от халфа. Сега обаче мениджърът на Юнайтед смята да преговаря с англичанина да дойде на "Олд Трафорд" през лятото.

Лампард навършва 35 г. през лятото, а заплатата му в Челси е 150 000 паунда годишно. Юнайтед се нуждае от халф, който умее да вкарва голове, а Лампард е точно такъв. През уикенда англичанинът вкара 193-ия си гол за Челси и е втори за всички времена по попадения за сините.

Пол Скоулс може би ще се оттегли през лятото, а състоянието на Дарън Флечър и Андерсон не е добро. Фъргюсън пък е майстор на привличането на ветерани. В Юнайтед блестяха в края на кариерата си Ван Дер Саар, Лоран Блан, Майкъл Оуен, Хенрик Ларсон.

Интерес към Лампард обаче има и от други клубове. ЛА Галъкси и Лацио са сред кандидатите за подписа на Франки. Самият Лампард няколко пъти обяви, че иска да остане, но от ръководството не обмислят подобна опция. Феновете на Челси дори призоваха Роман Абрамович да се намеси и да удължи контракта на ветерана.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (178)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete