Петък, 29 Март 2024, 12:14

Феномен! След като е блъснато от кола, малко момиче не спи, не яде и не усеща болка

16 Януари 2016, 19:02
(0) (0)
Свят - Новини
Прочетена: 1203 2


Лекарите установили нарушения в работата на шестата хромозома

Седемгодишно момиченце от Великобритания се прочу по света със своите свръхспособности. Малката Оливия не изпитва болка, може да не спи в продължение на три дни и да не се храни със седмици, пише The Daily Mail.Детето попаднало в полезрението на лекарите след претърпян инцидент на пътя. По думите на майка й Оливия била блъсната и влачена от кола. В т ози момент жената изпаднала в ужас, а детето й просто се изправило и попитало какво е станало. „Беше ужасно! Мисля, че никога няма да го забравя. Започнах да крещя, а другите ми деца също се развикаха. В същия момент Оливия попита: "Какво стана?" После сек се изправи и тръгна към мен”, разказва майката. 

Веднага след инцидента двете отишли в болницата, където след часове изследвания лекарите установили нарушения в работата на шестата хромозома, отговорна за способността да чувстваш болка. 

Майката разказва, че симптомите при детето й се проявили още в най-ранна възраст. Като бебе тя никога не плачела, а със спането през деня приключила още на 9-месечна възраст. Тогава почти и спряла да се храни. /БЛИЦ

Източник: blitz.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete