Събота, 20 Април 2024, 04:46

Феновете избраха Джерард за №1 в Англия за 2012 година

4 Февруари 2013, 13:25
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 2963 0


Полузащитникът на Ливърпул Стивън Джерард бе избран за играч №1 в Англия за 2012 година от феновете. Втори остана нападателят на Манчестър Юнайтед Дани Уелбек, а трети - бекът на Челси Ашли Коул.

32-годишният Стиви Джи събра цели 40% от гласовете на привържениците, след като стана едва шестият английски национал с над 100 мача за "Трите лъва". Джерард печели ценния индивидуален приз за втори път след 2007 година.

"За мен винаги е било специално да бъда оценен от феновете. Само вижте играчите в нашия отбор - това прави наградата още по-специална", сподели Джерард при награждаването си.

"През лятото реших да остана част от отбора заради играчите в него. За мен наградата означава много, защото отборът ни е много качествен, с футболисти от голяма класа."

"Да спечеля това отличие, е голям бонус и нещо, от което съм много доволен. Винаги се чувствам горд да играя за националния тим, знаейки, че мениджърът вярва в мен."

"Той ми даде капитанската лента и това повлия положително на моята увереност. Мисля, че показах постоянство с играта си, каквато не бях демонстрирал в предишни години, така че годината беше добра за мен."

Така Джерард се присъедини към халфа на Челси Франк Лампард и стрелеца на Манчестър Юнайтед Уейн Руни, които вече са печелили наградата по два пъти.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete