Петък, 29 Март 2024, 11:14

Филип Кирев в Ботевград: Някои от проблемите на града трябва да се решат на национално ниво

24 Март 2017, 15:18
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3331 5


„Запознат съм с част от проблемите в община Ботевград. Или поне с тези, които биха могли да се решат на национално ниво, защото все пак това е основна задача на кмета и Общинския съвет. В разговори с общински съветници научихме за една добра практика тук: общината финансово стимулира майки, взимайки под внимание образованието им. В следващия парламент ще предложа подобна законова поправка, смятам, че ще проработи навсякъде"", това каза Филип Кирев, водач на листата на коалиция „Реформаторски блок – Глас народен" за 26 МИР.

Филип Кирев и кандидатът за народен представител от коалицията Велислава Костова се срещнаха днес с жителите на Ботевград. С тях трябваше да бъде и бившият здравен министър д-р Петър Москов, водач на листата на коалицията в 24 МИР в София. Поради лични ангажименти обаче д-р Москов не посети града.

„Проблемите, свързани с инфраструктурата и сметището например, трудно биха се решили на местно ниво. Затова ние ще се опитаме да помогнем на национално ниво. Избирателите трябва да гласуват с №21 в интегралната бюлетина и да ни подкрепят, защото вече знаят какво направихме за изминалите 2 години и половина – внесохме антикорупционния закон, който предстои да бъде гласуван, въвеждаме все по-ниски данъчни ставки в различни сфери на индустрията, повишихме ръста на икономиката до над 3,5%. Това се отразява и на доходите на нашите съграждани, а ако гласуват за нас – те ще се увеличават все повече", добави Филип Кирев.
„До изборите остават часове, в неделя ще решим накъде ще вървим в следващите 4 години - към икономически растеж, правосъдна реформа, борба с корупцията и ниски данъци или обратно към луканова катастрофа, виденова зима и орешарски грабеж. Повишаването на доходите, грижата за здравето и безопасността на хората, бързият икономически растеж - това са нашите приоритети. За цялата кампания не си позволихме нито веднъж да обещаем нещо, което не можем да изпълним".

Велислава Костова отправи послание към гражданите да заложат на младите лица и да гласуват по съвест.
„Гласувайте с №21, защото ние доказахме, че можем и тепърва ще показваме още по-добри резултати", заяви тя.
На въпроса „Защо млад човек като нея избра политиката?", Велислава Костова отговори: „Защото ненавиждам бездействието на повечето политици и смятам, че младите хора трябва да поемат своята отговорност, а не да напускат страната. Да останат тук и да работят за едно по-добро бъдеще на страната ни, защото ако няма народ – няма държава.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Парламентарни избори 2017

Коментари (5)

  • Отговори (0) (4)
    1. добавен от: Кочо 24 Март, 15:26

    бакър нещо тои онуи

  • Отговори (4) (2)
    2. добавен от: Анонимен 24 Март, 18:21

    Ако има предвид проблемът с недоразумението - може и на местно ниво. Само трябва слепите да прогледнат.

  • Отговори (3) (0)
    3. добавен от: Анонимен 24 Март, 19:16

    Този си е направил една разходка из центъра на Ботевград. Като гледам снимките, около него "бъка" от симпатизанти. Със щерката на Весо Кмета на второ място в листата му - толкова...

  • Отговори (3) (0)
    4. добавен от: Анонимен 24 Март, 23:41

    Пиромани...
    По-точно - пироуомъни :uups:

  • Отговори (4) (0)
    5. добавен от: Анонимен 24 Март, 23:42

    „Гласувайте с №21, защото ние доказахме, че можем да палим пластмасови контейнери и тепърва ще показваме още по-добри резултати", заяви тя. :twisted:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete