Понеделник, 1 Юни 2020, 22:08

Фирма "Ролпласт" дари прекрасна пързалка за игра на децата от ДГ "Радост"

26 Април 2019, 08:24
(1) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 474 0


С много пролетно настроение, детски игри и усмивки - дечица, учители и родители от ДГ "Радост" - гр Костинброд организираха събитие, по повод получаването на прекрасно ново съоръжение за игра /пързалка/, дарение от фирма "Ролпласт".

Празничната програма бе изключително цветна - талантливите дечицата изпълниха няколко песни и танци, а след това се позабавляваха заедно с детски работилници.

Директорът на детската градина - г-жа Зоя Йорданова се обърна към всички дечица, родители и гости, като поясни повода за събитието, а именно новата придобивка, подарък от "Ролпласт".
“Привилегия за Община Костинброд е, че такава компания като "Ролпласт” извършва дейността си на нашата територия" - заяви г-жа Йорданова. Тя изказа огромна благодарност към г-н Светлин Николчев, за това, че този жест не е първият, в който получават тяхното внимание.

Официални гости на събитието бяха г-н Александър Ненов- Зам.-кмет на община Костинброд и г-н Методи Методиев - Директор производство в “Ролпласт”.

Г- н Александър Ненов поздрави всички присъстващи и изказа своята благодарност за добрата работа между институциите на територията на Общината и местния бизнес, а в случая в лицето на фирма "Ролпласт". Похвално за тях е, че са насочили политиката си именно към дечицата и към това нашата община да бъде едно добро място за развитие на най- малките представители. Пожела на всички весел празник и със здраве и много весели игри да използват новата придобивка.

Г-н Методи Методиев - Директор производство във фирма- дарител изказа своето възхищение от програмата, представена от децата и сподели, че ръководството и служителите на фирмата са изключително доволни от това, че помагат на детската градина и са съпричастни към мечтите и радостите на дечицата и на учителите. Също така пожела на всички да бъдат много весели и щастливи с новата пързалка.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (13)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (13)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (1061)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (111)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (80)
70% Complete
Мир по Земята (164)
70% Complete