Събота, 20 Април 2024, 02:37

ФК "Козаро" (Ботевград) загуби от ФК "Вежен" (Тетевен) в приятелска среща

22 Февруари 2020, 16:05
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1825 3


Мъжкият футболен отбор на  ФК "Козаро" (Ботевград) допусна загуба във втората си проверка преди рестарта на ОГ София - Запад. В изключително оспорван и резултатен двубой, "оранжевите" отстъпиха с 3:4 срещу ФК "Вежен" (Тетевен) в приятелски мач, игран на помощното игрище в Ботевград днес (22 февруари). Срещата бе дебют за новата придобивка на ФК "Козаро" (Ботевград)  Георги Иванов - Гонзо, който бе капитан на ОФК "Костинброд" и пристига в отбора на полусезона. Полузащитникът остави отлични впечатления в играта си, но въпреки това ботевградчани загубиха. Край тъчлинията пък застана вече новият играещ треньор на отбора Радослав Зарев, който не взе участие в мача. 

Играчите на ФК "Вежен" (Тетевен) стартираха по-добре и се възползваха по най-добрия начин от грешка в отбрана на съперника, а в 10-ата минута се разписаха - 0:1. 8 минути по-късно гостуващият тим удвои аванса си след чудесна атака по лявото крило, завършила с мощен изстрел, непосилен за реакция за 0:2. В 20-ата минута обаче пристигна и отговорът на домакините. Тогава футболистите на ФК "Козаро" получиха дузпа в своя полза, която Павел Иванов реализира майсторски за 1:2. Това придаде нужната искра в редиците на ботевградчани и "оранжевите" настървено започнаха да търсят гола. А той стана факт в 29-ата минута, когато нападателят Петър Станев бе изведен от Георги Иванов - Гонзо и хладнокръвно се справи с плонжа на вратаря, изравнявайки резултата на 2:2. Въпреки опитите на "Козаро" да се добере до пълния обрат, това не се случи до края на първото полувреме.

След подновяването на играта подвигът стана факт. В 58-ата минута ботевградчани достигнаха до пълен обрат, след чудесна индивидуална изява на Радко Асенов. Атакуващият футболист на  ФК "Козаро" (Ботевград) сам си проправи път, след което завърши фатално, превръщайки цифрите в 3:2 за домакините. Радостта на ботевградчани обаче не просъществува дълго. В 66-ата минута тимът на ФК "Вежен" (Тетевен) отново върна равенството - 3:3. В 72-ата минута пък дузпа в полза на гостите се оказа решаващия фактор, след като тетевенци успяха да реализират и на практика си подсигуриха победата. Въпреки че до края оставаше достатъчно време, опитите от страна на ФК "Козаро" (Ботевград) да извлечат максимума от срещата не сполучиха. Така гостите от ФК "Вежен" (Тетевен) се поздравиха с успеха след оспорвания футболен сблъсък.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК ”Козаро" (Ботевград)

Коментари (3)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 22 Февруари, 21:33

    А кога ще дават турнира между ФК "Овчаро" и ФК "Свинаро" да ги гледаме?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 22 Февруари, 21:52

    Довечера под завивката на ваще

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Haha 22 Февруари, 23:17

    Маноле ебал съм те в майката

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete