Събота, 20 Април 2024, 17:50

ФК "Ракитин" (Трудовец) надделя над ФК "Ком 98" (Годеч) в четвъртата си контрола

27 Февруари 2021, 18:34
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1325 0


Футболният отбор на "Ракитин" (Трудовец) постигна труден, но важен успех с 3:2 над ФК "Ком 98" (Годеч) в приятелска среща. Двубоят се игра на нетурален терен в София днес (27 февруари). Това бе общо четвърта проверка за трудовчани, а крайният изход от нея ще придаде допълнително самочувствие на футболистите. Това бе общо трета победа за тима на "Ракитин" в приятелските срещи преди подновяването на първенството. Отборът има и една загуба. 

Тимът на "Ракитин" първи успя да поведе в резултата. Това се случи благодарение на Младен Василев, който добави топката след силен изстрел на Антон Иванов, рикуширал в гредата - 1:0. В хода на мача трудовчани имаха още няколко чудесни възможности да се разпишат. Първо мощен шут на Краси Алипиев от солидна дистанция срещна горната греда. След това пък хубав удар на Костадин Насков можеше да удвои аванса на "Ракитин", като малко не му достигна. В края на полувремето отборът на "Ком 98" (Годеч) успя да изравни цифрите и двете страни се оттеглиха на почивката при равенство 1:1. 

Второто полувреме започна много активно за тима на "Ракитин". Трудовчани демонстрираха класа и бързо успяха да реализират две попадения. И двата светкавични гола бяха дело на Антон Иванов, след две асистенции на Костадин Насков. Самият Насков изигра много добър двубой и можеше да се разпише, но на два пъти ударите му срещаха гредите. В оставащото време до края футболистите на "Ракитин" изпуснаха още доста положения в сметката си. Така се стигна и до крайното 3:2, когато отново към края играчите на "Ком 98" (Годеч) върнаха още едно попадение, без това да рефлектира върху крайния изход.

Следващата събота (6 март) предстои и петата контрола за състава на "Ракитин" (Трудовец). Тя ще бъде гостуване срещу силния тим на ОФК "Костинброд", който е лидер в Западната Окръжна група и е с амбиции за влизане в Трета лига. 




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: СК "Ракитин" Трудовец , футбол , ФК ”Ракитин" (Трудовец)

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete