Сряда, 24 Април 2024, 11:36

ФК "Ракитин" (Трудовец) представи отбора си за сезон 2020/21 и победи ФК "Скравена" в контрола

5 Септември 2020, 21:12
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2505 6


Мъжкият футболен отбор на ФК "Ракитин" (Трудовец) представи официално обновения си отбор за сезон 2020/21. Това се случи пред феновете на тима на облагородения стадион "Ракитин" в Трудовец, където днес трудовчани победиха в контрола отбора на ФК "Скравена" с 3:1. Преди двубоя играчите на "Ракитин" бяха официално представени един по един, както и целият треньорски щаб и ръководството на тима. От скоро трудовчани могат да се похвалят и с нова машина за очертаване на терена, която е закупена чрез дарения от спонсори. Официално открита бе и  новоизградената трибуна, предназначена за зрителите на стадиона. От ръководството обявиха, че са благодарни на спонсорите и на всички хора, замесени в проекта и не скриха задоволството си от положителния аспект, в който се е развил клуба.

Още в 10-ата минута отборът на "Ракитин" (Трудовец) материализира по-добрия си старт в мача и поведе в резултата чрез мощен далечен изстрел на Цветелин Николов - Цънти - 1:0. В последствие домакините продължиха да атакуват и пропуснаха няколко сравнително чисти голови положения. В средата на полувремето Костадин Насков удвои аванса на трудовчани, след като засече центриране на Цветелин Николов - Цънти. Именно при резултат 2:0 двете страни се оттеглиха за глътка въздух на почивката. 

През второто полувреме отборът на ФК "Скравена" успя да върне един гол чрез Веселин Русинов, възползвайки се от един от малкото си шансове в срещата. Това обаче не промени плановете на "Ракитин", които продължиха да налагат идеологията си на терена. Трудовчани се добраха до трето попадение, което бе дело на капитана Краси Алипиев. Опитният футболист се разписа от бялата точка след нарушение срещу Николай Йотов - Вини - 3:1. До края на мача тимът на "Ракитин" (Трудовец) задържа контрола на събитията в свои ръце и така пред многобройната публика на стадиона записа първата си победа на своя земя, преди началото на новия сезон 2020/21.

Това бе общо трета победа от три мача за трудовчани в приятелските срещи преди официалния старт на А ОФГ София - Изток. Той ще бъде на 12-и септември, когато отборът приема ФК "Звездец" (Горна Малина) на своя стадион в Трудовец от 17:00 ч.. 




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК ”Ракитин" (Трудовец)

Коментари (6)

  • Отговори (9) (4)
    1. добавен от: Балкан 1929 6 Септември, 11:23

    Селска история са тия...

  • Отговори (4) (4)
    2. добавен от: Анонимен 6 Септември, 12:14

    Пияндета пълни

  • Отговори (5) (0)
    3. добавен от: Нончо 6 Септември, 15:41

    Значи ФК Правец се очертават най слабият отбор

  • Отговори (10) (3)
    4. добавен от: Анонимен 6 Септември, 18:50

    Ракитин е като Лудогорец колкото Българи има в Лудогорец толкова Трудовчани има в Ракитин...аа и с феновете е същото

    • (2) (0)
      1. добавен от: Анонимен 7 Септември, 10:19

      Не завиждай :)

  • Отговори (2) (2)
    5. добавен от: Анонимен 6 Септември, 23:49

    Хаха идеологията вика

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete