Петък, 29 Март 2024, 15:43

ФК ”Ракитин" (Трудовец) с победа над ОФК ”Костинброд" след голово шоу

2 Март 2020, 12:35
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3032 2


Мъжкият футболен отбор на ФК ”Ракитин" (Трудовец) постигна успех с 4:3 над ОФК ”Костинброд" в приятелска среща с много емоции. Резултатният двубой се игра на неутрален терен в столицата на базата на “Академик" (София) в неделя (1 март). Срещата бе изпълнена с качествен футбол и оспорвано съперничество, което в крайна сметка бе голям плюс и за двата тима в подготовката им преди подновяването на ОГ София, което за Източната подгрупа е на 21 март, а Западната започва още тази събота и неделя (7 и 8 март).

Двата отбора си размениха по едно полувреме, като съответно през първата част футболистите на ОФК ”Костинброд" надиграха трудовчани и на почивката водеха с убедителното 3:1. Първо костинбродчани поведоха в резултата, а в последствие Здравко Милев успя да върне равенството за 1:1. След това тимът на ОФК ”Костинброд" бързо се оттърси от инкасираното попадение и с два безответни гола доказа превъзходството си до този момент и успя да увеличи аванса си до 3:1 на почивката.

След подновяването на играта отборът на ФК ”Ракитин" (Трудовец) тотално преобрази своя облик. Трудовчани минаха на следващото ниво и заслужиха комплименти за представянето си през второто полувреме, в което категорично надиграха съперника си. Наказателната акция от страна на ФК ”Ракитин" бе стартирана с красиво попадение на Антон Иванов за 3:2, а малко по-късно равенството бе възстановено от Любомир Кирилов - 3:3. В оставащото време от срещата трудовчани демонстрираха чудесен хъс и характер и успяха да стигнат до пълен обрат, след като Здравко Милев заби втория си гол в мача. Нападателят на трудовчани майсторски прехвърли вратаря за 4:3 и на практика донесе победата в лагера на ФК ”Ракитин".

 В събота (7 март) отборът на ФК ”Ракитин" (Трудовец) ще изиграе още една приятелска среща. Съперник на трудовчани ще бъде 2-ия във временното подреждане в съседната група ФК ”Драгоман". Двубоят ще се играе на неутрална земя в София от 15:00 ч. 

Тимът на ОФК ”Костинброд" започва участието си в пролетния дял на ОГ София - Запад с гостуване на последния в подреждането ФК ”Скравена" на 8 март от 15:00 ч. 




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: СК "Ракитин" Трудовец , ОФК Костинрод , ФК ”Ракитин" (Трудовец)

Коментари (2)

  • Отговори (1) (4)
    1. добавен от: Анонимен 2 Март, 20:56

    СЕЛЯНДУРЕ АМА СЕЛЯНДУРЕ

  • Отговори (5) (0)
    2. добавен от: Анонимен 4 Март, 12:43

    Играят си момчетата за собствен и на хората кеф. А ти се пукни, мизерен нещастник.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete