Четвъртък, 25 Април 2024, 22:04

ФК "Ракитин" Трудовец се похвали с нова косачка

13 Май 2019, 09:46
(4) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2381 6


Ръководството на ФК "Ракитин" Трудовец се похвали с нова придобивка. Не става обаче дума за нов играч, а за модерна машина за косене на тревното покритие, която е на италианската фирма Oleo-Mac. Според представителя на фирмата, новата косачка е с възможност за регулиране височината на косене, приставки за мулчиране, възможност за монтиране на гребло за сняг, валяк. Подсилен косилен апарат с два ножа, допълнително снабден с колелца, които осигуряват гладък процес на работа.

Председателя на ФК "Ракитин" - г-н Еленко Иванов сподели, че продължава своите усилия по модернизирането на всички аспекти от развитието на клуба. След грижите за тревното покритие който се полагат - торене, поливане, клубът вече разполага и с нова машина за косене.

„Ние разбираме важността от добрата поддръжка на терена не само за скоростта, с която топката се движи по футболния терен, но също така и за здравето на самите футболисти. Ръководството на "Ракитин" направи една смела крачка със закупуването на тази машина. Както за мъжете, терена ще бъде подготвян и за децата, който със всеки изминал ден се увеличават."

"С тази инвестиция в базата, нещата не спират до тук, като вече имаме почти всички необходими материали за монтиране на предпазна мрежа зад футболната врата в близост до пътя", коментира още г-н Иванов.

Ръководството на клуба изказва голяма благодарност на всички спонсори без който нямаше как да се осъществи покупката - "Оранжерия" Трудовец, "Граммер" АД, Земеделска кооперация Трудовец, "Атлантис Нет", "Ушко Комерс", "Венагро" ЕООД, ЗП "Тони Маринов", Сладкарски цех "Спасена", "Римекс" ЕООД, ИВКО 95 ООД.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: СК "Ракитин" Трудовец

Коментари (6)

  • Отговори (5) (0)
    1. добавен от: Анонимен 13 Май, 21:05

    Незнам кои е този Еленко,но има едно голямо БРАВО за това което прави и е направил.Това е супер проект дори и на това ново да си остане пак е похвално.Ако се продължи с надграждането ще бъде много впечатляващо.

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (2) (2)
    3. добавен от: Анонимен 13 Май, 21:46

    Еленко е един плъх :D

  • Отговори (0) (4)
    4. добавен от: Анонимен 13 Май, 21:47

    Мазнико като дойдем с бате Гошо ще ти закрия футбола
    Разбра ли

  • Отговори (4) (0)
    5. добавен от: G 13 Май, 23:12

    Хейтъри мръсни, от никой не откраднато, хората хвърлят енергия и средства, децата тренират, това е инвестиция в тяхното здраве. Освен това се говори за селото страната покрай футболния отбор.

  • Отговори (2) (0)
    6. добавен от: Анонимен 14 Май, 08:08

    какъв ти гошо бе ,хората се трудят а ти явно само рушиш като бате ти гошко,ако всички хора в общината са така ще е добре за цялата община.браво на хората в трудовец за една година направиха това където другите не направиха за толкова години.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete