Сряда, 27 Май 2020, 04:43

ФК "Ракитин" Трудовец се похвали с нова косачка

13 Май 2019, 09:46
(4) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1532 6


Ръководството на ФК "Ракитин" Трудовец се похвали с нова придобивка. Не става обаче дума за нов играч, а за модерна машина за косене на тревното покритие, която е на италианската фирма Oleo-Mac. Според представителя на фирмата, новата косачка е с възможност за регулиране височината на косене, приставки за мулчиране, възможност за монтиране на гребло за сняг, валяк. Подсилен косилен апарат с два ножа, допълнително снабден с колелца, които осигуряват гладък процес на работа.

Председателя на ФК "Ракитин" - г-н Еленко Иванов сподели, че продължава своите усилия по модернизирането на всички аспекти от развитието на клуба. След грижите за тревното покритие който се полагат - торене, поливане, клубът вече разполага и с нова машина за косене.

„Ние разбираме важността от добрата поддръжка на терена не само за скоростта, с която топката се движи по футболния терен, но също така и за здравето на самите футболисти. Ръководството на "Ракитин" направи една смела крачка със закупуването на тази машина. Както за мъжете, терена ще бъде подготвян и за децата, който със всеки изминал ден се увеличават."

"С тази инвестиция в базата, нещата не спират до тук, като вече имаме почти всички необходими материали за монтиране на предпазна мрежа зад футболната врата в близост до пътя", коментира още г-н Иванов.

Ръководството на клуба изказва голяма благодарност на всички спонсори без който нямаше как да се осъществи покупката - "Оранжерия" Трудовец, "Граммер" АД, Земеделска кооперация Трудовец, "Атлантис Нет", "Ушко Комерс", "Венагро" ЕООД, ЗП "Тони Маринов", Сладкарски цех "Спасена", "Римекс" ЕООД, ИВКО 95 ООД.
Източник: balkanec.bg

Ключови думи: СК "Ракитин" Трудовец

Коментари (6)

 • Отговори (5) (0)
  1. добавен от: Анонимен 13 Май, 21:05

  Незнам кои е този Еленко,но има едно голямо БРАВО за това което прави и е направил.Това е супер проект дори и на това ново да си остане пак е похвално.Ако се продължи с надграждането ще бъде много впечатляващо.

 • 2.

  Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

 • Отговори (2) (2)
  3. добавен от: Анонимен 13 Май, 21:46

  Еленко е един плъх :D

 • Отговори (0) (3)
  4. добавен от: Анонимен 13 Май, 21:47

  Мазнико като дойдем с бате Гошо ще ти закрия футбола
  Разбра ли

 • Отговори (3) (0)
  5. добавен от: G 13 Май, 23:12

  Хейтъри мръсни, от никой не откраднато, хората хвърлят енергия и средства, децата тренират, това е инвестиция в тяхното здраве. Освен това се говори за селото страната покрай футболния отбор.

 • Отговори (2) (0)
  6. добавен от: Анонимен 14 Май, 08:08

  какъв ти гошо бе ,хората се трудят а ти явно само рушиш като бате ти гошко,ако всички хора в общината са така ще е добре за цялата община.браво на хората в трудовец за една година направиха това където другите не направиха за толкова години.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (12)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (1032)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (105)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (78)
70% Complete
Мир по Земята (161)
70% Complete