Сряда, 24 Април 2024, 00:27

ФК "Ракитин" (Трудовец) започна подготовка за новия полусезон

30 Януари 2020, 23:05
(2) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2400 4


С голяма доза настроение, а същевременно и професионализъм мъжкият футболен отбор на  "Ракитин" (Трудовец) започна подготовката си за пролетния дял на А ОГ София - Изток. Трудовчани проведоха първо тренировъчно занимание за новата 2020-а година вчера (29 януари) на Спортен комплекс "Драгалевци" в София. Причината е, че от ръководството искат да наблегнат на качеството на тревното покритие на стадиона в Трудовец, затова известно време тимът ще поддържа форма извън своя дом.  В заниманието се включи група от 18 футболисти, като не всички взеха участие в днешната проява.

Ядрото на отбора се запазва, а за сигурно ново попълнение може да се счита атакуващото острие на ОФК "Правец" Ангел Костадинов. Той е юноша на клуба и бе един от основните играчи на тима в последните няколко сезона. Трудовчани ще подсилят нападението си с още едно ново попълнение. Неговото име е Здравко Милев и пристига от "Спортист" (Драговищица), където също бе сред "двигателите" на отбора. Още няколко момчета са на проби, като тепърва предстои да стане ясно дали някой от тях ще попадне в полезрението на ръководството на ФК "Ракитин".

Предвидени са и седем контролни срещи. Първата ще бъда на 1 февруари (събота) срещу новосформираният тим на ФК "Сантиаго Бернабеу", воден от бившия наставник на "Спортист" (Драговищица) Христо Георгиев. Двубоят ще се играе на стадион "Локомотив" в квартал Надежда в София от 15:00 ч.  Идеята на треньорския щаб е постепенно отборът да навлиза в игрови ритъм, да доизгради своя облик, както и да успее да пригоди новите футболисти към своя стил на игра. 




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: СК "Ракитин" Трудовец

Коментари (4)

  • Отговори (2) (1)
    1. добавен от: Анонимен 31 Януари, 14:13

    УСПЕХИ!

    • (2) (0)
      1. добавен от: Анонимен 31 Януари, 20:28

      само на маса са силни

    • (2) (0)
      2. добавен от: Смехурко 31 Януари, 20:58

      Пак обърка, На маса са Най - Силни!

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete