Петък, 29 Март 2024, 02:46

ФК "Скравена" с първа точка в първенството след мач с изобилие от голове

18 Октомври 2020, 18:50
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1294 1


Мъжкият футболен отбор на ФК "Скравена" записа първа точка в първенството на А ОФГ София - Запад. Скравенци завършиха наравно 3:3 в голово шоу срещу ФК "Зенит" (Церово) в мач от 6-ия кръг на шампионата. Двубоят бе изключително отворен, а положенията се редуваха едно след друго.

Началото бе по-добро за домакините, които поведоха в резултата в 6-ата минута с гол на Марин Данчев. 60 секунди по-късно обаче гостите успяха да изравнят. Последваха много силни минути за отбора на ФК "Зенит" (Церово). Гостите създаваха положение след положение, възползвайки се от неадекватните действия в отбрана на съперника си. Топката обаче като по чудо не премина отвъд голлинията на ФК "Скравена". Въпреки изобилието от голови ситуации, резултатът до края на полувремето се запази.

В началото на второто полувреме домакините поднесоха неприятна изненада на опонента си. Противно на показаното до момента, ФК "Скравена" умело изчака своя момент и нанесе светкавичен удар с гол на Кристиян Иванов - 2:1. В последствие гостите продължиха да атакуват и в средата на полувремето получиха дузпа в своя полза, която реализираха  - 2:2. Малко по-късно отборът на ФК "Зенит" (Церово) стигна и до пълен обрат, излизайки напред в резултата - 2:3. Късна проява от страна на ФК "Скравена" им донесе равенството. След центриране от корнер, Николай Захариев заби топката с глава и донесе първа точка на своя отбор.

В следващия кръг ФК "Скравена" гостува на ОФК "Правец" в регионалното дерби на 7 кръг. Двубоят е на 24 октомври (събота) от 16:00 ч. в Правец.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОГ София Запад , ФК Скравена

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete